ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж и ремонт на бойлери в София

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

монтаж на бойлери

 Ремонт и монтаж на бойлери по домовете на ниски цени

Елвидом ООД е професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери. Ремонтираме бойлери от всички български и чужди марки, които се предлагат на българският пазар. Ние извършваме посещение на адреса и ремонт на бойлера на място в дома на клиента.  

 Диагностиката на бойлера при извършване на ремонта е напълно безплатна.  Сервизът ремонтира вертикални бойлери, хоризонтални бойлери, бойлери за монтаж под мивка,  бойлери за монтаж над мивка, проточни бойлери за баня, проточни кухненски бойлери и комбинирани бойлери за свързване към парно.

 Елвидом ООД използва оригинални резервни части за извършване на ремонтните дейности. Всички резервни части са с 12 месеца гаранция и са доставени директно от производителя на съответната марка бойлери.  Всяка резервна част за бойлери е придружена с декларация за съответствие и е с гарантирано качество. Като нагревател, термостат, термозащита, фланец или възвратен клапан. 

Бойлери. Сервиз за бойлери Елвидом в София и околните райони

 Елвидом ООД предлага още доставка и монтаж на бойлери за София и околните райони. Наши партньори в доставката на нови бойлери и резервни части за бойлери са следните производители и вносители на бойлери за България: Теси, Дипломат, Елдом, Фламина, Аристон, Атлантик, Тедан, Шишков, Матев, Стибел елтрон, АЕГ, Горение, Тедан, Мидея и Термомакс.

 В нашите складове може да откриете всички модели на съответната марка бойлери. А цените са същите, както при производителя или дистрибутора на бойлерите. Елвидом ООД не продава бойлери с надценка. При покупка на бойлер от нас със заявка за монтаж, вие получавате и безплатна доставка на бойлера. 

 Ние можем да извършим монтаж на бойлер на таван, монтаж на хоризонтален бойлер, монтаж на вертикален бойлер, монтаж и свързване на проточен бойлер, свързване на бойлер към парно и всякакви други монтажи и демонтажи на бойлери на трудно достъпни места, както и монтаж на бойлери с обем над 300 литра за производствени цели.

 Дългогодишният опит ни позволява да извършим качествен монтаж на бойлер върху гипсокартон, монтаж на бойлер върху тухлена стена и монтаж на бойлер на таван, както и редица други сложни и трудоемки монтажи и ремонти на бойлери. Новите жилищни сгради са особени по отношение на монтажите на бойлери. Обикновено са с гипсокартон  на стени и тавани или тънки преградни стени от трошливи тухли. При такива условия монтажите са трудни и скъпи. 

Монтаж на бойлери с безплатна доставка на нов бойлер

 Извършваме също изграждане на изводи за бойлер. Направа на нов токов кръг директно от електрическото табло с нов предпазител и всички необходими защити.  

 Цени за ремонт на бойлери, цени за монтаж на бойлери, както и цени на нови бойлери вижте в нашите ценови листи.  При нас може да заявите неръждаеми бойлери на цени от 299 лв с ДДС с безплатна доставка за  град София.

сервиз за бойлериМонтаж на бойлер