ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлери Атлантик - София

( Оценка 5.0 ) от ( 2 отзива )

Бойлери Атлантик - ремонти по домовете в София

Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом София предлага ремонт на бойлери от марката Атлантик по домовете. Услугата е достъпна за всички квартали на столицата и съседните населени места в радиус от 50 километра. Услугата по ремонт на бойлери Атлантик се извършва от опитни и обучени сервизни техници и оригинални резервни части за бойлери, които се доставят от вносителя на марката.

Бойлери Атлантик са френска марка бойлери, които имат няколко завода, предимно в Европа и Азия. Марката произвежда и други електро уреди за бита и производството, като електрически конвектори, електрически печки за отопление,климатиици, бойлери, буферни съдове и дори инверторни системи.

Ремонт на бойлери Атлантик с гаранция

ремонт на бойлери АтлантикЕлвидом ООД извършва извънгаранционно обслужване на всички модели бойлери на марката Атлантик. Извършваме ремонт на вертикални бойлери за баня Атлантик, хоризонтални бойлери, бойлери със серпентина и бойлери с две серпентини, термодинамични бойлери и малолитражни бойлери за монтаж под мивка и монтаж над мивка. При нас може да заявите смяна нанагревател, смяна на терморегулатор, смяна на фланец, смяна на анодна защита, смяна на уплътнение, смяна на термозащита и възвратен клапан на бойлер.

Обслужваме извънгаранционно всички модели от следните групи бойлери: Опро, Opro +, Ingenio, Stestite, MG Ceramic, Zeneo, Сombi и Solar. При нас може да заявите и само резервни части за бойлери Атлантик, като доставката се извършва по куриер или се вземат на място от наш сервиз. Гаранцията за резервните части и ремонт на бойлери Атлантик е 12 месеца от датата на монтажа.

Елвидом ООД извършва също доставка и монтаж на бойлер Атлантик, като осигурява безплатна доставка и отстъпка от закупеният бойлер в размер на 3%. Осигуряваме също демонтаж и монтаж на бойлери. При нужда може да се възползвате от нашите услуги и да извозим безплатно стария, непотребен бойлер. При монтаж на бойлера ние издаваме гаранция от 24 месеца за самият монтаж, а понякога до 60 месеца.


Цените за монтаж на бойлери, цени за ремонт на бойлери и самите бойлери може да откриете в ценовата листа на сервиза за бойлери. Бойлери Атлантик цени.