ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлери по домовете София

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

Сервиз за ремонт на бойлери по домовете

Елвидом ООД е професионален сервиз за ремонт на бойлери София. От няколко години предлагаме услугата ремонт на бойлери по домовете. Услугата за ремонт на бойлери на място се заражда като идея през 2008 година. Тогава сервизните техници виждат затрудненията по монтаж на бойлери, демонтаж на бойлери и транспорта на бойлера от клиента до сервизният център за бойлери. Ремонт на бойлери по домовете се тества пробно през 2009 година и услугата е посрещната с радост от всички потребители. Това спестява средства и труд по демонтаж, монтаж и транспорт до сервиза, както и много загубено време с неудобства от липсата на топла водачасти за всички за домакинството или бизнеса на клиента. Разбира се с тази услуга се усложнява работата на техниците при ремонт на електро уреда. Налага се в сервизните автомобили даимаме всички резервни части за всички марки ивидове бойлери. Естествено това е много трудно и налага добра логистика по време ремонта.

Ремонт на бойлери по домовете за София

Ремонт на бойлери по домовете е доста сложно за изпълнение. Бойлерите са много като модели, разновидности по начин на монтаж, мощност, обем и марки. За да съумеете да ремонтирате бойлер на място е необходим много практичен опит, отлична организация и логистика.

Как протича ремонт на бойлери по домовете?


ремонт на бойлери по домоветеПри проблем с вашият бойлер е необходимо да позвъните на нашите дежурни телефони от сайта и да заявите посещение на техник в дома ви. При заявката е необходимо да обясните проблема с ваши думи и да подадете информация за марката и модела на бойлера. Следва уточняване на желаният и удобен за вас ден и час. Ние се ангажираме да ви потърсим на телефон, които предоставите 30 мин преди да сме при вас. Целта на контролното обаждане е да ви напомним и предупредим.

При посещението на адреса техника за ремонт на бойлери ще извърши диагностика на вашият уред и ще ви информира за вида на повредата и цената за отстраняването и. Естествено при ваше съгласие сервиз за ремонт на бойлери Елвидом ще извърши ремонт на бойлера ви на момента. Не е нужно да демонтирате бойлера, да търсите сервиз или да търсите резервни части по магазините.

При по-стари или по-редки модели бойлери и липса на необходимите резервни части за извършване на ремонт на бойлера се налага повторно посещение до адреса ви в удобно за вас време. Искаме да уточним, че повторните посещения не се заплащат! Клиента заплаща само едно посещение, без значение колко пъти ще се наложи идване на технически лица.

Ремонт на бойлери по домовете цени

Елвидом ООД предлага ремонт на бойлери по домовете за всички квартали на София: ремонт на бойлери в Младост, ремонт на бойлери в Дружба, ремонт на бойлери Люлин, ремонт на бойлери в Дианабад, Дървеница, Надежда, Симеоново, Витоша, ремонт на бойлери в Редута, Гео Милев и други софийски квартали и райони, както и съседните населени места. Понеже ремонтите се извършват в дома на клиента се стремим да пазим чистота, като при влизане в дома ви техниците обуват калцуни. След завършване на ремонта ние почистваме и обираме отпадъците и боклуците от опаковки и стари повредени части, освен в случайте когато клиента желае да не почистваме и да не изхвърляме боклука след нас. Ремонт на бойлери Елдом, ремонт на бойлери Теси, ремонт на бойлери Светлю Шишков, ремонт на бойлери Дипломат и още много други марки обемни и проточни електрически и газови бойлери.

Цени за ремонт на бойлери по домовете вижте ТУК. Извършваме също доставка и монтаж на нови бойлери. Разполагаме с неръждаеми бойлери и бойлери със серпентина за свързване към парно отопление. Ремонт на бойлери цени от 38.00 лв до ----- лв. според повредата и сложността.

Денонощен ремонт на бойлери на тел 0895 012345