ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлер Елдом София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

ремонт на бойлер Елдом Бойлери Елдом - доставка, монтаж и ремонт

Бойлерите от марката Елдом са широко разпространени на българският пазар. Една от най-масовите марки бойлери използвани от българският потребител е Елдом (Eldom). Бойлерите Елдом са известни още като Елдом Инвест и заемат около 68-70% от пазарният дял на бойлери., което е красноречив факт за марката. Въпреки това бойлери Елдом имат нужда от ремонт. Сервиз за бойлери Елвидом извършва ремонт на бойлер Елдом по домовете. Услугата е достъпна за град София и околните райони. Елдом е наследник на старите варненски бойлери Елпром. Много домакинства имат все още  в домовете си бойлер Елпром. 

Извънгаранционен ремонт на бойлер Елдом

Елвидом ООД предлага извънгаранционен ремонт на всички модели бойлери на марката Елдом. Ремонтираме вертикални бойлери за баня, бойлери за хоризонтален монтаж, бойлери за парно, бойлери за монтаж под мивка, бойлери за монтаж над мивка, проточни бойлери Елдом, бойлери със серпентина, неръждаеми бойлери Елдом и дори буферни съдове от същата марка.

При нас извънгаранционният ремонт се извършва с оригинални резервни части от производителя. Ремонта, както и резервните части за бойлерите са с гаранция от 12 месеца от датата на подмяната им. При стари бойлери се налага използване на резервни части по предварителна заявка. При бойлери над 15-17 години е възможно сервизните техници да нямат наличен конкретен елемент за модела. Тогава се налага поръчка до ценрален склад на Елдом и повторно идване за подмяна (повторно посещение не са заплаща - посещението на адрес като такса е еднократно). Такива стари бойлери се срещат много рядко, както и резервни части, които да нямаме на склад. Това са предимно фланец и фланец със серпентина, а при определен модел от 1981 година и нагревателя за бойлера.

Какво предлага сервиз за бойлери Елвидом:

 • Посещение и диагностика на проблем на бойлер Елдом на място
 • подмяна на електрически кабели и обувки на електрическата част на бойлер Елдом
 • монтаж и подмяна на електрическо копче на бойлер
 • смяна на терморегулатор и термостат на бойлер Елдом
 • смяна на термозащита на бойлери Елдом
 • смяна на гарнитура на бойлери Елдом
 • смяна на фланец на бойлер Елдом
 • смяна и монтаж на нагревател за бойлер Елдом
 • смяна на анодна защита
 • демонтаж и монтаж на бойлери Елдом
 • доставка и смяна на бойлер Елдом с нов (безплатна доставка)

Цени за ремонт на бойлери Елдом, както и цени за доставка и монтаж на бойлери може да видите в нашите ценови листи.

Елдом Сервиз Елвидом ООД извършва извънгаранционен ремонт на всички видове и модели бойлери от марката Елдом и Елдом инвест с гаранция от 1 година. Ремонт на бойлер Елдом за София и околните населени места.

Денонощен ремонт на бойлери за София град.