ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлер Теси - София

( Оценка 4.7 ) от ( 3 отзива )

Монтаж и профилактика на бойлер Теси - сервиз за ремонт на бойлери

Ремонт на бойлер Теси и монтаж на бойлери Теси са често търсени услуги. Марката предлага едни от най-достъпните бойлери (като цени) на българският пазар, наложила се е и продължава да се развива с различни подобрения и иновации по всички свой модели бойлери. Бойлери Теси се предлагат от 1990 година насам, като това е началото на основаване на компанията. Известни са като Шуменските бойлери.

Ремонт на бойлер Теси по домовете - топ цени за София

ремонт на бойлер тесиЕлвидом ООД предлага ремонт на бойлер Теси по домовете. Ремонта на място на бойлери Теси се извършва от специализирани техници за ремонт на бойлери със съответната квалификационна степен и необходим опит. За ремонт на бойлери от марката Теси се използват резервни части от самият производител със сериен пореден номер. Сервиза разполага със всички модели нагреватели за бойлер Теси, фланци, гарнитури, възвратни клапани, терморегулатори за бойлери Теси, термостати и термозащити. Основно се извършват следните видове ремонт на бойлер Теси: смяна на нагревател за бойлер Теси и смяна на терморегулатор за бойлер Теси. По рядко се извършва смяна на копче на бойлера и подмяна на възвратния клапан. Обикновено изброените по-горе ремонтни дейности се извършват на място во дома на клиента и не налагат демонтаж и монтаж на бойлера. Ремонт на бойлер Теси по домовете в София.

При повреда на вашият бойлер е достатъчно да запишете час за посещение на адрес на тел – 0895 012345 и за ремонта ще се погрижим ние. Извършваме посещение и диагностика на повредата и ви изготвяме оферта за ремонт с оригинални резервни части. Всички ремонти на бойлери са с 12 месеца ( това е гаранционният период на резервните части от Теси). Ремонта се извършва веднага след направената диагностика и не се налага повторно посещение на адреса. Това спестява време и средства на сервиза и на клиента на сервиза за ремонт на бойлери. Целта ни е да извършим качествено и бързо ремонт на вашият бойлер, без да увеличаваме допълнително цената на ремонта с излишни разходи.

Радваме се на нови клиенти, които остават доволни и ни търсят пак. Това за нас е единственото признание и реална оценка за нашата работа.

Ремонт на бойлери Теси по модели и видове

Тук сме описали всички разновидности на бойлери Теси които ремонтираме на място.

 • Вертикални бойлери – стандартни бойлери за баня с обем от 30 до 150 литра. Предназначени са за монтаж на стена
 • Хоризонтални бойлери – стандартни бойлери за баня с обем от 30 до 150 литра с възможност за монтаж на стена или таван.
 • Комбинирани електрически бойлери със серпентина- Това са електрически обемни бойлери с вградна серпентина или две српентини. Обема на тази серия бойлери е от 80 до 300 литра. Предлагат се вертикални и хоризонтални модели с изводи от ляво, дясно и от долна страна на бойлера.
 • Компактни обемни бойлери – под компактни бойлери се разбира обемен бойлер с малък обем. Вместимостта на бойлерите е от 5 до 15 литра. Всички модели са предимно за монтаж над мивка и монтаж под мивка. Загряването на водата е подсигурено с електричеески нагревател с мощност от 1,5 и 2 kW.
 • Проточни бойлери – проточните бойлери на марката Теси се различават по мощност, форма и предназначение. Предлагат се бойлери за кухня и бойлери за баня. Отличават се с малък обем и висока ефективност. Електрическа мощност на бойлерите за работа под налягане е от 7 до 9,7 kW. На пазара има също бойлери от тип Юнга и бойлер за душ.
 • бойлери с моментно действие и бойлери за душ слушалка.

Какви проблеми отстраняваме по бойлери Теси?

Сервиз за бойлери Елвидом ООД извършва следните ремонти на бойлери Теси:

 • Отстраняване на теч от възвратен клапан
 • Смяна на нагревател на електрически бойлери и комбинирани бойлери Теси със серпентина
 • Смяна на термостат на бойлер Теси
 • Подмяна на електрически кабели
 • почистване на котлен камък 
 • Смяна на бойлерен ключ
 • Смяна на гарнитура
 • Смяна на фланец
 • Смяна на сух керамичен нагревател на бойлер Теси
 • Смяна на термозащита

При течащ водосъдържател на бойлер и невъзможност за ремонт на бойлера, ние от сервиз за бойлери можем да извършим доставка на нов бойлер, демонтаж на старият бойлер и монтаж на новият бойлер. Предлагаме доставка и монтаж на бойлери Теси без надценка и с безплатна доставка до дома ви (Офертата важи за територията на град София).  Продажба и монтаж на бойлери Теси София с гаранция за монтажа

Цени на бойлери Теси

Цени за ремонт на бойлер Теси, цени за монтаж на бойлер Теси и цени на нови бойлери Теси може да видите тук и ТУК или да получите подробна информация на тел 02 87 03 103 в работно време от 8,00 до 19,00 часа всеки работен ден, включително и в съботният ден от 9,00 до 18,00 часа. Предлагаме услуги в извън работно време само с предваритена уговорка. 

ЦЕНИТЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРОМЯНА