ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлер Фламина

( Оценка 3.4 ) от ( 10 отзива )

  Ремонт на бойлер Фламина изисква необходими резервни части и познания. Марката Фламина произвежда бойлери с много противоречиви мнения. Използавлите бойлер Фламина са изключително доволни, понеже са им служили над 12-14 години без проблем и нужда от ремонт, а други недоволстват и изказват своите негативни мнения поради други съобръжения. Истината е една: бойлери Фламина се наложиха на пазара и са произвели завиждащо количество обемни електрически и проточни бойлери с емайлиран водосъдържател и неръждаеми бойлери.

Ремонт на бойлер Фламина по домовете

Ремонт на бойлер Фламина  Бойлер Фламина има някои особености. Първата особеност е в конструкцията и начина на изработка на бойлера. Всички бойлери Фламина имат топлоизолация от вата, а не полиуретанова  пяна. Използването на вата има своите предимства и недостатъци. Друга особеност е фланеца на обемните електрически бойлер. Фланеца има нестандартни размери и форма и се използва само при тази марка бойлери. Прилича много на фланеца на Елдом. Гарнитурата към фланеца също е различна, смяната на нагревател и фланец на бойлер Фламина изисква доста умения и познания, както и професионална техника на работа. Всеки, които се е опитвал да смени нагревател или фланец на тези бойлери ще е наясно с тънкостите.

 

 Нагревател за бойлер Фламина са със сонда и обикновено са медни. Сондата е с различна дължина в зависимост от обема и формата на бойлера. Друга особена част при тези бойлери е скобата за затягане на фланеца. Използва се стандартен терморегулатор от типа RTS обикновено 16 или 20А. Оригинално марката влага резервни части на италианската фирма за резервни части за бойлери thermowattq, които произвеждат почти 85% от общият обем за резервни части за бойлери.

 

 Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом извършва ремонт на бойлер Фламина по домовете, като разполага с оригинални резервни части.При ремонт на бойлер Фламина  ние издаваме гаранция от 12 месеца за резервните части и извършеният ремонт

 

  • Цена за смяна на нагревател 2000W на бойлер Фламина – 89,00 лв
  • Цена за смяна на терморегулатор 16A  за бойлер Фламина – 94,00 лв
  • Цена за смяна на фланец на бойлер Фламина – 68,00 лв

 Цените за ремонт на бойлери Фламина са обявени с ДДС и резервни части. При смяна на по-мощни термостати и нагреватели цената се определя на място. При нас може да заявите доставка и монтаж на нов бойлер или ремонт на бойлери по домовете.