ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на канал София

( Оценка 0 ) от ( 0 отзива )


Отпушване на канал в София

Ние ви предлагаме бързо и качествено Отпушване на канали София по всяко време на денонощието. Нашите ВиК майстори са с дългогодишен опит в отпушване на канали, шахти, тоалетни, мивки, сифони, щрангове и др.

Разполагаме с качествени инструменти и оборудване за запушени канали. Нашите специалисти ще проследят запушването на канала и ще намерят причината за запушения канал. Можем да направим и обстоен преглед на канализационната система и съоръженията към нея, като така ще се знае моментното състояние на мрежата. Съответно ще се даде препоръка по правилната експлоатация. Почистване и изстъргване на тръбата е действие, осигуряващо дълго време за ползване без проблеми със запушване.  Нашата ВиК компанията идва с професионална почистваща техника за канализация и е в  състояние да изпълни всички дейности по отпушването.

Отпушване на запушени канали

Запушените канали могат да причинят значителни проблеми. Въпреки че каналните тръби са лесни за поддръжка, без редовно почистване те бързо се запушват, причинявайки преливане и наводнение. За да коригирате това, може да се нуждаете от експертна помощ.

Ние използваме набор от инструменти, за да свършим работата правилно, като например системи за отпушване на изтичане на водна струя, за да изчистим утайката и мръсотията, които могат да причинят запушване, не само в самия канал, но и по-дълбоко по протежение на системата.

otp kanal1

Елвидом ООД София предлага следните ВиК услуги, свързани с отпушване и почистване на канали, на достъпни цени.

ВиК отпушване:

 

 

 

 

 

 
Течове:
Изграждане: