ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на сифон - София

( Оценка 4.7 ) от ( 3 отзива )

Запушен сифон - отпушване

Сифоните понякога се запушва, а доста често и се пробиват, особено при използване на битова химия за отпушване на канали или използване на некачествени сифони. Отпушване на сифон в банята понякога се бърка с отпушване на канала за сифона или подовият канал на банята. При проблем със сифона имаме почистване на сифон или отпушване на сифон и канала на банята е проводим. Сифоните най-често се запушват от косми ли хранителни отпадъци съответно при сифоните на кухненските мивки.

Отпушване на сифон, методи и начини за отпушване на сифони

отпушване на сифон  Напоследък в мрежата може да се намерят много материали за домашно отпушване на канали със сода бикарбонат, кола и какво ли още не. От много време насам витае и мита за отпушване на сифони със сода каустик като ефикасен метод за отпушване и профилактика на сифони и канали. Ние от Отпушване на канали София ще се опитаме да оборим тези методи. Ще започнем с това, че запушен сифон или запушен канал неможе да се отпуши с каквато и да химия, ако ще и безвредна.

 При запушен сифон например имаме наслояване на мръсотия и отпадъци около гърлото на сифона, които са заперчили пътя на водата и стесняват отвора, като тапата се увеличава до пълното запушване. Тази тапа неможе да бъде разградена с никаква сода или химия. Възможно е тапата от косми и отпадъци да се размекне и да премине по навътре, но няма да постигнете отпушване.

 Отпушване на канал и тоалетни на ТОП цени

 Има два универсални начина за отпушване на сифони и канали. Първият начин е с вакуум, а вторият е механичен. Под отпушване на сифон с вакум се разбира домакински вакуум от близката железария или професионален вакуум. Вторият механичен начин за отпушване на сифон е механичният, при които се използва спирала или друг вид пружина, която премахва налепените и усукани отпадъци. Почистване на сифон може да извършите и на ръка. Ние препоръчваме да си набавите  здрави ръкавици за хигиенизиране и с тях да бръкнете в гърлото на сифона. Не е приятно, но почистването на отпадъците е гарантирано.

 Вече след като сте преминали през фаза отпушване на сифон се преминава към прочистване на тръбите от омазняване и налепи. Тогава може да използвате оцет и сода за хляб, като ги размесете с вряща вода и налеете в сифона и канала. Сместа ще ви осигури почистване на мазнините.  От сифона, капачката на сифона, чашката на сифона и канала за подовия сифон на банята ви до вертикалният щранг.

 Ние предлагаме отпушване на сифон, смяна на подов сифон, ремонт на баня, отпушване на канали, откриване на теч от сифон с камера бъз къртене и отстраняване на ВиК течове.

Цени за отпушване на подов сифон и други ВиК услуги.