ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на душ батерия

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

  Ремонт на душ батерия е възможен при наличие на части и повреда, която подлежи на ремонт.  Душ батерията на практика е най-обикновена смесителна батерия. Душ батерията обикновено е за стенен монтаж, като в редки случай се срещат душ батерия за вграждане и за стоящ монтаж на вана. Принципа на работа на душ батерията е в зависимост от нейният вид . Има смесители с една ръкохватка, с две ръкохватки или термопатрон (душ батерия с термостат), които сам смесва  топла и студена вода на база на температурата която му задавате.

Ремонт на душ батерия, ремонт на смесител за баня

ремонт на душ батерия  Душ батерията може да има един извод, два или три извода в зависимост от модела и предназначението. Тук трябва да отбележим, че душ панела н е душ батерия. Някои душ смесители имат извод само за подвижна душ слушалка, други само за стационарен душ, други имат изводи за двете едновременно, като освен смесител имат и контролен кран, които насочва струята към слушалката или питата. Други смесители имат и лебедка за пълнене на вана и тогава крановете за управление са вече два.

 Чести повреди при душ смесителите са основно теч поради износено уплътнение на главите или износване на самите ръкохватки. В много редки случай може да имаме и износена гарнитура на щуцерите, но това се случва при притягане по време на самият монтаж.

 Друга често срещана повреда по душ смесителя е запушване на цедката, запушване на душ питата и душ слушалката. Запушването се дължи на навлизане на твърди частици в дюзите или образуване на варовик и котлен камък. Частиците могат да дойдат от централният водопровод или от бойлера. При повреди по корпуса на душ батерията се налага смяна на смесителната батерия.

 При смесител с една ръкохватка се износва главата, но не всеки път смяната и оправя проблема. Понякога гнездото на смесителната глава е износено и теча продължава и след смяната на главата. Доста често се случва и главата да меси топла и студена вода неправилно и да променя настроената температура сама. Това понякога може да се случи и от налягането във водопровода, но по -рядко. 

Монтаж на душ батерия, смесител за кухня и баня

 Ние извършваме монтаж на душ батерии, смяна на душ батерия, ремонт на душ батерия, смяна на душ слушалка и други  ВиК услуги.  На нашите клиенти препоръчваме смесители и душ батерии на Видима и Фаянс. Качеството на продуктите и съотношението гаранция цена е задоволително и напълно покрива изискванията за качество, удобство и стил. Цени на ВиК услги и ремонти:

 


 

Цени за демонтаж на душ батерия – 38,00 лв

Цена за монтаж на душ батерия – 52,00 лв.

Цени за ремонт на душ батерия – от 32 лв до 95,00 лв.