ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на сифон на баня или мивка - София

( Оценка 4.7 ) от ( 3 отзива )

смяна на сифон Демонтаж и монтаж на сифони в София

Сифоните се износват, запушват се, а понякога протичат уплътненията и гарнитурите. Най-честата причина за смяна на сифон е теч. Теча от сифон е характерен и е изразен като стичане по самите елементи. Сифони имат кухненските мивки, умивалниците в тоалетни и бани, подови сифони има в тоалетните, баните, мокрите помещения, както и на някои тераси и балкони в зависимост от начина на отводняване. Сифони имат също ваните и душ кабините.

Смяна на сифон на мивка, смяна на сифон за баня, смяна на подов сифон или друг вид сифон се извършва по различен начин. Всеки сифон, неговият вид, модел и начин на монтаж определят и начина на смяна на сифона. За да извършите смяната на даден сифон се налага демонтаж. При сифоните за мивка обикновено демонтажа се извършва чрез развиване на контра болта от страна на мивката и така освобождавате долната страна на сифона. При демонтаж на подов сифон се изисква къртене около сифона, до достигане на тръбата за отводняване, която е с диаметър ф 50. Тръбата може да е от чугун, алуминиева сплав или PVC. След достигане на тръбата трябва да отлепите сифона внимателно за да не повредите тръбите.

Монтаж на сифон за баня на топ цени

Монтаж на сифон за мивка или монтаж на подов сифон се извършва по обратният ред. Монтаж на сифон за мивка е лесен, но не забравяйте да монтирате преливника и предпазните тапи и решетки. При двойните сифони, а и при най-обикновените сифони за мивки освен преливника, понякога има и разклонения за включване на пералня или съдомиялна. При монтаж на подов сифон е необходимо плътно залепване и уплътняване на сифона към отводнителната тръба на канализацията. При смяната на подов сифон се налага и възстановяване на подовите настилки, хидроизолацията и евентуално плочките (обикновено плочките са настилка около сифона в 99% от случаите). При нужда от смяна на сифон на душ кабина трябва да достигнете до долната страна на душ коритото. Някои душ кабини имат предвидени ревизионни отвори, но повечето душ корита са лепени и цели.

Елвидом ООД разполага с опитни водопроводчици за смяна на сифон, монтаж на сифон и отпушване на сифони, отпушване на мивки и аварийно отпушване на тоалетни. Извършваме професионален ремонт на душ кабини и монтаж на душ кабини.

Цени за монтаж на сифон за мивка от 57 лв. Цени за демонтаж на сифон за мивка от 18,00 лв. Цените зависят от вида на сифона, както и достъпа до мястото за монтаж на сифона.

Цена за смяна на подов сифон след оглед, като обявените цени са ориентировъчни . Цени на други ВиК услуги може да видите тук.

Елвидом ООД е специализирана фирма за откриване на скрити течове с камера без къртене. Откриваме и отстраняваме скрити течове за София и страната.