ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Откриване на теч без къртене за София

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

откриване на теч без къртенеСкрити течове - откриване без къртене

Течовете и по-точно скрити течове на вода са трудни за откриване. Под скрити течове се има предвид течове под мазилки, теч под плочки и други, където причината и мястото натеча не са видими . Никак не е приятно да има теч, да знаеш за него и да не го виждаш. Съседа се оплаква, паркета се подува, влажността в помещенията се повишава, образува се плесен, щетите нарастват а няма обяснение за проблема. Налага се къртне и ремонт, но не е ясно къде да къртете. Икономически и практически неоправдано е да се кърти наред, до откриване на проблема.

При такива ситуации се налага използване на специална и професионална апаратура за откриване на теч без къртене. Сама използването на термокамера и други спомагателни уреди за откриване на теч могат да преустановят нанасянето на още и още щети и свеждане на разходите по ремонта до минимум. Същото се отнася и за времето необходимо за поправката. Домакинство "без вода е пред война" - поговорка.

 

Откриване на теч без къртене - София

Откриване на теч без къртене се налага при откриване на скрити течове, както споменахме по-горе. Най-често за откриване на скрити течове без къртене се използва специална апаратура.  През последните години наложилата се апаратура еза откриване на течове без къртене е термографската камера, докато в близкото минало се използваше радиографска апаратура и ултразвук. Всички уреди и методи за откриване на течове без къртене имат предимства и недостатъци и намират приложение в определени сфери и определени ситуации. Множеството методи и технологията им на приложение е причина да не се спускаме в подробности. При откриване на теч в сгради и затворени помещения основно се използва термографската камера (не е важна марката и модела) и термографският анализ, докато при обследване на обекти на открито се използватултра   звуковите вълни и чистотнитепреобразуватели. Това еправило, но не и закон. Обстоятелствата и опитана техническото лице извършващо проверката ще реши каквода използва. Важни са резултатите и цената на диагностиката, която сама по себе си решава и разходите по ремонта. 

Елвидом ООД ви предлага откриване на течове без къртене с професионална камера на марката Flir. Ние сме адна от малкото сертифицирани компании в сферата на термографията и безразрушителният контрол на сгради, съоръжения исистеми. Разполагаме със международен сертификат второ ниво и първо ниво. Имаме правото да издаваме протоколи и доклади от направените обследвания, като разбира се разполагаме със собствен печат носещ номера на сертификата ни. Имаме право да организираме и ръководим комисии по специалността.

При проблем с откриване на теч ни потърсете и ще открием вашият проблем. Предлагаме и отстраняване на течове, като за целта разполагаме с опитни водопроводчици, фаянсаджии, както и много земекопна и къртачна техника.

Цени за откриване на течове без къртене може да видите в нашата ценова листа.

Цена за откривае на теч без къртене за София от 148,00 лв