ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на течове - София

( Оценка 3.7 ) от ( 3 отзива )

Ремонт на течове цени

Течовете създават много неприятности. Още по-големи неприятности започват при скрити течове или теч от съседа над вас. Скритите течове трябва да бъдат открити и едва тогава се преминава към ремонт на течове, като и двете процедури са еднакво сложни. Откриването на скрити течове е трудно и се използват специални апаратури, докато отстраняването на теча без видими белези на ВиК ремонт, е майсторство от висок клас. Понякога при ремонт на течове се налага къртене на плочки, замазки, стени, разместване на шкафове и други дейности свързани с ремонт и възстановяване на повърхности, а точно от това се притеснява всеки собственик на жилище. Тук трябва да отбележим че ремонт на течове се извършва на два етапа, особено при напоени и влажни стени и подови повърхности. Първи етап е свързан с ремонт на теча и отстраняване на причината за теча, а вторият етап е отстраняване на подутини, мухъл и плесен след което се възстановява повърхността. Вторият етап е трудоемък и отнема време, докато първият се извършва веднага след диагностиката. За да се извърши отстраняването на плесените е необходимо периодично измерване на влажността в материала. Едва след нормализирането и е възможно да се предприеме шпакловане, боядисване, циклене и други работи.

Ремонт на течове с гаранция на ТОП цени


ремонт на течовеВинаги след откриване на причината за теча, която може да бъде най-различна, се налага отстраняване на теча. Теча може да е предизвикан от тръби на водопровода в банята ви, водопровода в кухнята ви, централният водопроводен щранг, хидратен щранг в близост до апартамента ви, теч от мръсният канал, теч от съседа, теч от терасата, теч от балкона ви или теч от душ кабината. Както виждаме, течовете са разнородни и техният ремонт изисква различни специалисти и различни умения. Винаги обаче отстраняването на теча е свързано със строително ремонтни дейности и това притеснява най-много собствениците на имота. Обикновено когато се налага ремонт на водопровода в банята се налага отваряне на плочките, извършване ремонт на течовете от водопровода и възстановяване на плочките, под които е извършена смяната на тръбите. Възможен е също теч от водосточни тръби, улуци, покрив и воронки на тераси.

За да се извърши ремонт на течове до край, се налага да откриете теча, да отстраните аварията (ремонт на теча) и след това да възстановите повърхностите под които е извършен ремонта.

Ние сме препоръчана фирма за откриване на течове и извършваме откриване на течове без къртене с камера, ремонт на течове и възстановителни дейности след ремонта. Комплексната услуга се предлага в полза на клиента за София град.

Предлагаме ремонт на течове, отстраняване на течове с гаранция. Термографска диагностика на течове, цена на услугите има в нашия сайт в секция цени.. Откриване на течове с термокамера Флир, денонощно откриване на течове София, откриване на ВиК течове, както и диагностика на теч в банята,  отстраняване на теч в банята и други видове теч, термокамера за течове, 

Откриване и ремонт на течове. Отстраняване на течове София.