ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Теч под душ кабината

( Оценка 3.8 ) от ( 4 отзива )

Откриване на теч - душ кабина

Теч под душ кабината се получава по няколко причини, като неправилен монтаж на самата душ кабина, запушване на сифона или канала, остаряване на уплътненията между кабината и стените и при спукано душ корито или захранващи тръби и връзки на чистата вода. Понякога теч под душ кабината се вижда веднага след баня, но в някои случай водата не излиза от кухината под душ коритото а остава там. Това зависи от наклона на плочките и качеството на уплътненията. Когато водата остава трайно под душ коритото обикновено се причинява наводнение на съседите или избива влага по стените на банята в съседните помещения.

Теч под душ кабината, откриване и отстраняване на течове на ТОП цени

теч под душ кабинатаЗа да сте сигурни, че теча идва от душ кабината е необходимо да направите диагностика, която да потвърди теча и неговата причина, като даде насока и за ремонт на теча. Един от възможните начини за откриване на теч под душ кабина е отваряне и разглобяване на душ кабината или самото душ корито. Друг начин за диагностика е откриване на теч с камера. При откриването на теч с термографска камера не се налага да разглобявате самата кабина или коритото за да откриете причината за теча. Камерата е един от уредите за откриване на течове, които позволяват намиране на теча без къртене. Този метод ще открие причината за теч под душ кабината, като в същото време ще ви даде препоръка за ремонт на теча.

Ние извършваме откриване и отстраняване на теч под душ кабина с гаранция. Работим с термокамера на марката Flir. Опитен термограф второ ниво с дългогодишен опит.

Като професионалисти в душ кабините предлагаме още доставка и монтаж на душ кабини, ремонт на душ кабини, отпушване на душ кабини, смяна на сифони на душ кабини, смяна на душ корита на душ кабини, смесители, смяна на стъкла и други ремонти и монтаж на душ кабини от всякакъв тип.

Денонощни ВиК услуги от професионален водопроводчик за София.