ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Различни видове снимки и клипове от работата на Елвидом ООД

Монтаж на душ кабини

Душ кабинаСнимки с монтажи на душ кабини.

 Снимки от монтажи на душ кабини, услуга предлагана от Елвидом ООД. За допълнителна информация относно цените за монтаж на душкабини в София, може да погледнете тук. 

Продължение...

 

Монтажи на бойлери

Монтаж на бойлери с гаранция от 24 месеца за София и страната. Доставка и монтаж на бойлери в рамките на работния ден

 Монтаж на бойлери - монтажи на вертикални и хоризонтални бойлери,монтаж на бойлери на таван, монтаж на бойлери под мивка, монтаж на бойлери над мивка и монтаж на подовостоящи бойлери. Свързване на електрическа и ВиК част на бойлера. Елвидом ООД извършва професионален монтаж на всички марки и всички модели бойлери от марките: бойлери Теси, бойлери Елдом, бойлери Дипломат, бойлери Фламина, бойлери Шишков, бойлери Аристон, бойлери Атлантик и бойлери Stiebel Eltron.

 Предлагаме монтаж и демонтаж на проточни (монофазни и трифазни) бойлери, обемни електрически бойлери и бойлери със серпентина/и, известни като комбинирани бойлери с електрически нагревател и серпентина.

Продължение...

 

Откриване на течове

Откриване на течове със специализирана апаратура и уреди за откриване на течове.

откриване на течовеоткриване на течове по ВиК инсталации


 Елвидом ООД извършва услугата „откриване на скрити течове“ със специализирана апаратура. Професионалната специализирана апаратура е ултразвукова техника, термографска камера, влагомери, ондоскопи или корелационни уреди. Разнообразните уреди и технологии се използват за откриване на скрити течове от различно естество.  Термографската техника на откриване течове с термокамера позволява откриването на течове в сгради с различна архитектура и строителни материали както и различна етажност на сградите. При възникване на течове в сутеренни помещения или мансарди следствие на нарушена хидроизолация, специалистите на фирмата използуват инфрачервена камера за откриването на течът. Термокамерата позволява откриване на всякакъв вид скрити течове, като теч от съседи, теч от баня, теч от кухни, теч от тавани, теч от покриви, теч от мазета, теч от тръби, теч от водопроводи, теч от канали и течове от сифони и фуги. Инфрачервената камера открива скрити течове с точност и гаранция.

Продължение...

 

Монтаж на мивки и тоалетни чинии

Елвидом ООД извършва монтиране и поправка на мивки, тоалетни чинии, душ кабини, батерии и смесители.

Вижте още информация за услугата монтаж на мивки и тоалетни чинии и др.

Продължение...