ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на мивки и умивалници София

( Оценка 4.8 ) от ( 6 отзива )

Мивки и умивалници - монтаж за София и региона

Елвидом ООД приема поръчки за монтаж на мивки и умивалници, мивки с ботуш и кухненски мивки, душ кабини, батерии и смесители. В нашата фирма работят едни от най-добрите водопроводчици в България, сработени в екипи от над 20 години.

Цените за монтаж на мивки се определят от техниците на място и са в зависимост конкретните условия на място и от вида на мивката.

За повече информация за цените за монтаж на мивки кликнете тук.

100garancia_7

Фирмата извършва следните ВиК монтажни дейности във вашата баня:

Монтаж на мивки монтаж тоалетна чиния монтаж тоалетна чиния София

През дългогодишния опит в условията на конкурентен пазар, работните групи на Елвидом са запазили своя характерен стил на работа, които им позволява да вземат във всяка проблемна ситуация най-доброто и адекватно решение. Всички услуги, които нашата компания офертира, имат за отличителен знак високо качество и гарантирани резултати за дълго време напред.

Движеща сила в нашата работа е прецизното и лоялно отношение на компанията, с което сме заслужили уважението и признателността на хиляди наши клиенти. А също така и огромния брой монтирани мивки за баня с ботуш и без ботуш, кухненски мивки, мивки алпака и умивалници за мокри помещения, бани и тоалетни. Основна наша грижа е образуването на достъпна цена за монтаж на мивка, като високото качеството и доброто отношението към клиента е задължително.

Работим със сертифицирани материали, отговорящи на европейски изисквания и стандарти.

След приключване на работния процес, техниците водопроводчици на компанията почистват и извозват отпадъчните материали със собствен транспорт.

Професионална фирма за откриване на течове с камера. Термографска диагностика на скрити течове за София и страната.

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

При нужда от монтаж на мебели и уреди за баня, свържете се с Елвидом на телефоните за контакт:

02 8703103 и 0895 012345.

Нашата фирма е верен партньор и изпълнител на поръчки за монтиране на душ кабини и батерии, смесители, мивки и тоалетни на приемливи цени.


Получавате:

  • Качествен монтаж

  • Гаранция

  • Изгодна цена