ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Денонощно отстраняване на ВиК аварии София

( Оценка 3.8 ) от ( 23 отзива )

отстраняване на ВиК аварии

ВиК ремонти при аварии - София

Всяка сграда, независимо от своето устройство и поддръжка, е податлива на аварийни ситуации, свързани с водопроводната система и канализация, това са непредвидени аварии по тръбите, запушване на канали и тоалетни или поява на скрити течове. Елвидом се грижи за денонощното отстраняване на ВиК аварии и проблеми от всякакъв род във водопреносната система на офиси и административни сгради, индустриални постройки, хотели, къщи, апартаменти. Обслужваме град София и околните райони.

Отстраняване на ВиК аварии София

Професионалните водопроводчици, работещи във фирмата, осигуряват бързо и ефикасно отстраняване на аварии, свързани с:

- течове от вътрешен водопровод

- течове от водомери

- течове от батерии и смесители

- течове от щрангове

- течове от тоалетни казанчета

- смяна на избили спирателни кранове

- течове от канализацията

- запушвания на тоалетни

- запушване на водосточни тръби по време на бури

- смяна на спукани тръби

- смяна на щрангове, лири и радиатори за парно отопление

При повикване за възникнала аварийна ситуация във водопровода ви, дежурните екипи на нашата фирма ще пристигнат на упоменатия адрес за град София в рамките на 50 мин. след повикването. След изпълнението на задачите, техниците ни почистват и извозват отпадъчните материали от вашия дом напълно безплатно.

Техниците ни имат дългогодишен опит в откриване на течове без къртене, отстраняването на течове от тръби, течове от щрангове,от канал, по водомери, течове от батерии и смесители.

Откриване на скрити течове без къртене с инфрачервена камера

Разполагаме с модерна и качествена апаратура за откриване на течове без къртене. При един пробив на вода, нашите водопроводчици ще реагират бързо и ще овладеят теча. Работим на конкурентни цени в областта на ВиК услугите.

За откриване на скрити течове, ние притежаваме инфрачервени камери FLIR за диагностика, както и ултразвук за откриване на скрити течове без къртене на достъпни цени.

Денонощен водопроводчик София

Нашите техници бързо и точно локализират първоизточника на теча,проявил се при вас или теч от съседите.

Работните ни групи имат богат опит при отстраняване на ВиК аварии. За тях не представлява никаква трудност аварии като спукани тръби, наводнени мазета, запушване на тоалетни, канали и тръбопроводи. Намиране на скрит теч с термографска апаратура.Термография на скрити течове цена от 110 лв.

откриване и отстраняване на ВиК аварии откриване и отстраняване на ВиК авария