ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на съдомиялни за София. Цена, гаранция

( Оценка 4.2 ) от ( 21 отзива )

Монтаж на съдомиялни

 Фирма Елвидом ООД София се занимава с услуги по ремонт и монтаж на съдомиялни в рамките на София и околните райони. Благодарение на усърдната работа на работните ни групи, ние сме заслужили признанието на множество доволни клиенти.

 Този факт е в основата на това, нашата компания да продължава да се развива и да влага всичките си ресурси за вашето удобство.

Монтаж на съдомиялни за вграждане  София

 Съдомиялните машини се делят на два основни вида – за монтаж под мивка и над кухненския плот. Тези от тях, които се монтират под мивката, са оборудвани със специална помпа за отвеждане на мръсната вода до канала. Това става посредством маркуч.

 Нивото на водата в уреда е под точката на изхода на канала за мръсна вода. Това определа и поставянето на такава помпа като абсолютно задължително. Съдомиялните, които се поставят над кухненския плот, са със свободно изтичане на водата към канализацията и те трябва да бъдат идеално нивелирани и монтирани над точката на канала, като е желателно, маркуча за отходната вода да е прав и да няма чупка, под точката на канала. Ако евентуално се получи такъв "корем" на маркуча, то там се наслояват отпадъци и рано или късно маркуча ще се запуши.

 Специализираните групи на „Елвидом” извършват свързване на съдомиялна машина на марките:

  • "Haier", "
  • Siemens",
  • "Electrolux",
  • "Sang",
  • "Candy",
  • "Bosch" и други български и световни производители.

Монтаж на съдомиялна цена

Вижте и  нашите цени за монтаж на съдомиялни машини;

 Техниците ни ще ви предложат професионални съвети и консултации при избора на съдомиялна. Ще издадат гаранционна карта за монтаж на съдомиялна машина и правилното инсталиране на уреда.

 Заедно със свързването към водопроводната инсталация на уреда, се прави и монтиране към електрическата мрежа на сградата. Елвидом ООД изпраща опитни и квалифицирани ел техници, които да осигурят безопасното свързване на всяка една съдомиялна. При липса на изградени изводи за водата, ние осигуряваме тяхното изграждане. Изграждаме също и контактен излаз за включване на електрическият кабел на съдомиялната. Контакта се обезопасява задължително!

ВиК и електро услги от професионалисти.  Откриване на скрити течове с камера - денонощно!  Отстраняване и ремонт на течове. 0895 012345.

монтаж на съдомиялни машини монтаж на съдомиялни

Научете повече за :

- Монтиране на ледогенератори;

- Монтиране на сушилни;

 
Може да разчитате на ЕлВиДом за качествено монтиране на всички видове съдомиялни машини на българския пазар.
Ако желаете да повикате водопроводчиците и ел техниците на фирмата, позвънете на телефони: 0895 0123 45 или 088 228 5230.

 

 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7