ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на канали София

( Оценка 4.6 ) от ( 24 отзива )

Отпушване на канали София

Професионална фирма за отпушване на запушени канали

Предлагаме професионално Отпушване на канали София по всяко време на денонощието. Работните ни групи отпушват канали с Ф50, Ф70, Ф90, Ф110, Ф120, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500, Ф800 и дължина до 28 м. При отпушането основно се използва помощта на модерни машини и техника като: вакуум помпи, вибро пружини на Rothenberger, ръчни помпи, камиони и бусове за създаване на водна струя. Елвидом се грижи за опазването на околната среда и употребява единствено екологични препарати за прочистването на каналите.

Нашите водопроводчици са оборудвани освен с всички необходими инструменти и машини за качествено отпушване на канали, а и с предпазно работно облекло. От влизането във вашия дом до приключване на работата вие може да сте спокойни, че няма възможност за пренасяне на инфекции и неприятни миризми.

 

 

отпушване на канал

Елвидом ООД София предлага следните ВиК услуги, свързани с отпушване и почистване на канали, на достъпни цени.

Отпушване на канали за София на ТОП цени

- Отпушване на канали за съдомиялна или перална машина. От Ф32 мм до Ф50 мм с дължина до 7 м. на цена от 35 лв до 148 лв. Цената се определя от типа на запушването и трудността на трасето (завои и брой фитинги затрудняващи проводимоста), както и от това дали отпушването е ръчно или с машина.

- Отпушване на канал на кухненска мивка. За това отпушване цената е между 35 и 92 лв. Крайната стойност зависи от дължината на канала и вида на сифона на мивката. Сифонът трябва да се разглоби, за да се влезе в канала и след успешното отпушване той ще бъде сглобен. Друг показател за определяне на цената за този вид отпушване е вида на използваната техника при отпушването. Според конкретния случаи може да се ползват големи и малки вакуум помпи, вибро пружини и др.

- Отпушване на тоалетни чинии с диаметър Ф90 мм и Ф110 мм. За тази услуга цената е от 40 лв. до 170 лв. и се определя от вида на тоалетната чиния (долно или задно оттичане. От значение е и дали ще се наложи нейното демонтиране и повторно монтиране. Друг фактор е начина на монтаж на тоалетната чиния. Тоалетната чиния може да е залепена за пода или да е монтирана към пода с комплект дюбели за монтаж.

- Отпушване на хоризонтални и вертикални щрангове. За щранговете са с диаметър 90 или 110 мм цената на услугата по отпушване на щранг с дължина до 28 метра е от 190 лв. Като тези щрангове могат да бъдат от каменин и PVC. За отпушване на вертикалните и хоризонталните щрангове се използват отвори, наречени ревизони.Възможно е в даден случай да няма достъп до такива ревизионни отвори. Тогава отпушването става чрез демонтаж на тоалетната чиния. Това оскъпява цената на самото отпушване, според вида и модела на тоалетната.

Отпушване на канали цени от 48,00 лв ......до ..........

Отпушване на канали София включва в цената транспортната услуга до вашия адрес и стойността на труд за съответния вид работа. Видео диагностика на канали. Откриване на скрити течове от канали с камера.

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

Вижте нашите цени за отпушване на канали в София и цените за отпушване на водосточни тръби, отпушване на улуци, отпушване на мивки и отпушване на тоалетни;

100garancia_4Имате запушена мивка, тръба, сифон или щранг?
Разрешете проблема си, като позвъните на дежурните телефони на Елвидом ООД София: 02/ 8703103 и 0895/ 012345.
Нашите техници извършват и аварийни услуги по отпушването на тоалетни чинии и канали с професионални уреди и инструменти.