ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на водосточни тръби

( Оценка 4.9 ) от ( 8 отзива )
Отпушване на водосточни тръби

 Отпушване на водосточни тръби и улуци е една от най-трудоемките дейности във ВиК услугите. Най-честите запушвания се получават от наслагване на кал, листа или найлонови торбички, пренесени от вятъра. Попадането на по-тежки предмети във водостоците може да причини пропукване или счупване на тръбите. Или да доведе до избиване на влага и мухъл. Не са редки случаите на запушване на водостока с пера от птици, клонки от техни гнезда, а понякога във водостоците и улуците попадат и самите птици.

Отпушване на водосточни тръби. Водопроводчик София

 Висококвалифицираните водопроводчици на Елвидом ООД са оборудвани с необходимите алпийски инструменти и пособия, с които отстраняват тези запушвания. Те се отзовават на спешни повиквания във връзка с почистване и отпушване на тръби и улуци от PVC, ламарина, каменин. Отпушваме воронки и почистваме улуци и покриви.

 Нашите техници приемат заявки и за отпушване на ревизионни шахти. При запушване от подобен род, работата се извършва на ръка. В този случаи нито една от машините не може да проникне в такава шахта. Когато някой клиент ни потърси за отпушване на уличен канал, тогава използваме някой от професионалните ни уреди за машинно отпушване на канали.

 Наред с гореспоменатите услуги, Елвидом може да окаже помощ при профилактика и видеодиагностика на каналите, отпушване на дворни (площадкови) канали, както и при отстраняване на неприятни миризми от канализацията. Компанията предлага и абонаментно почистване на всички видове канали, тоалетни и мивки, тръбопроводи, септични ями, ревизионни шахти и други части на ВиК мрежата. Разбира се не на последно място : разполагаме с професионална техника за откриване и диагностика на скрити течове. 

 

отпушване водосточни тръбиотпушване водосточни тръби

 Елвидом ООД София – водеща фирма в областта на ВиК услугите за град София и София област. Работните ни групи извършват безплатни огледи и консултации на място при запушени канали, тръби и шахти. Ако подобно запушване се получи във вашия тръбопровод, използвайте дежурните телефони на фирмата: 02/ 8703103 и 0895/ 012345.