ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на водомери - София

( Оценка 3.5 ) от ( 24 отзива )

Смяна на водомери

Лицензирана фирма за смяна на водомери

Ние от Елвидом ООД извършваме професионална смяна на водомери. Водомерът представлява измервателен уред, отчитащ количеството на преминалата през него топла или студена вода, според предназначението на водомера. Важно е да се отбележи, че всеки водомер, монтиран в жилище или сграда, трябва да преминава тестване и удостоверяване на неговата пригодност на всеки пет години или да бъде заменен с нов водомер. Тези тестове се извършват в специализирани лаборатории, които са утвърдени от българското действащо законодателство. Ако след 5 години водомера не е сменен, абоната преминава на така наречената "база" за изчисление на сметките за вода. Това не винаги е изгодно за абоната и другите живущи в кооперацията.

Смяна на водомери София - ТОП цени

Елвидом ООД предлага на своите клиенти услуги по периодична смяна на водомери. Компанията офертира и нови водомери от всякакъв тип и цолаж, както и безплатна доставка до съответното място. Като за нашите постоянни клиенти предлагаме отстъпки от цената на услугата.

Монтираме иновативни системи с водомери за дистанционно отчитане на количеството вода. При тях не е необходимо посещението на инкасатор за отчитане на показанията. Информативните данни в уреда се прочитат дистанционно, без да е необходимо посещение на дома и достъп до водомера ви.

Като една от фирмите-лидери в сферата на ВиК услугите у нас, нашата компания не се занимава единствено със смяната и монтажа на водомерите. Водопроводчиците ни извършват и откриване на теч по водомери, разкриване на партиди, пломбиране и узаконяване на уредите, както и смяна и монтаж на водомери и кранове преди водомера.

Специалистите ни по поставяне на водомери могат да ви предложат безплатна компетентна информация. Обадети ни се, за подробна информация по смяна на водомери София цени.

Всеки настоящ или бъдещ клиент на Елвидом ООД София би могъл да направи заявка за подмяна на водомери за топла или студена вода. Достатъчно е само да позвъните на дежурните ни телефони - 02/8703103; 0895 012345