ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на шахти в София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Отпушване на шахти в София

Елвидом ООД предлага бързо и качествено отпушване на шахти и канали за София и околните райони. Нашата фирма разполага с машини работещи с вода под налягане и вибро-пружини на Rothenberger с голям диаметър захранвани с мощни мотори. Фирмата разполага с опитни каналджии и необходимите машини за да реагираме аварийно до 40 минути.

Шахтите са сборни пунктови на тръбите от хоризонталните и вертикални щрангове на сградите. Шахтите са и ревизионни отвори на канализацията. При евентуално запушване се използват за ревизии през които се влиза в каналите и щранговете и тяхното отпушване или обследване. Елвидом ООД разполага и със машини за профилактика на канали и шахти с цел предотвратяването на запушвания.

6ahta2

Запушени шахти - отпушване от професионалисти

Самите шахти трябва да се поддържат във изправност, защото през тях преминава отпадна вода от канализацията и ако нямат замазка от хидроизолационен материал е възможно да повишат нивото на подпочвените води. Високото ниво на подпочвените води от своя страна не е полезно за фондамента на сградите. Шахтите обикновенно са в самите сгради или в близост до тях и пропиването на вода през стените им освен теч и неприятна миризма е и потенциална заплаха на зарази поради отпадните води които просмуква.

Елвидом ООД е професионалист в отводняването на шахти, изграждането на шахти, отпушването на шахти, профилактиката и измазването на шахти.

При евентуално запушване на шахта е желателно вземане на мерки незабавно преди натрупването на огромно количество отпадъци в канала на шахтата. Това води трудно отпушване на канала а понякога дори невъзможно отпушване и до просмукване на води които от своя страна предивзикват слягане на почва и така създават предпоставка за пропадане и увреждане на тръби те от канализацията.

Елвидом ООД София предлага денонощно отпушване на канали, щрангове и шахти от аварийни екипи с гаранция на разумни цени. Компанията предлага видео наблюдение на канали и шахти и запис на електронен носител към отпушването на шахтата.