ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Проектиране и изграждане на цялостни отоплителни инсталационни системи

( Оценка 3.6 ) от ( 17 отзива )

проектиране и изграждане отоплителни инсталации

Изграждане на отоплителна инсталация в София - проектиране и монтаж

Евидом ООД е фирма специализирана в проектирането и изграждането на отоплителни инсталации. Фирмата разполага със всички необходими инструменти и технически средства за изграждането и ремонта на отоплителни инсталации. Нашите техници са с дългогодишен опит и практика в сферата на отопленето и отоплителните инсталации.

Ние можем да проектираме от самото начало вашата парна инсталация и да изградим и да я пуснем в експлоатация.

На парните инсталации изградени от нас ние даваме гаранция толкова колкотоко е гаранцията на материалите, с които е изградена системата. Подсигуряваме и сервизна поддръжка 24/7 за рамките на София.

Фирмата работи само с качествени материали със сертификат и доказано качество на световните пазари. Ремонтираме и изграждаме локално и централно парно на еднофамилни жилищни сгради и жилищни кооперации и блокове.

Разполагаме и с денонощен аварийен екип от професионални заварчици и водопроводчици за отстраняване на течове и аварии по парните инсталации.

След щателно запознаване с изискванията ви и възможностите, които дава терена, размера на вашата инвестиция и всички съпътстващи особеностти ще ви бъде дадено мнение или ще бъде изградено парно.

При нужда от професионално мнение, консултация, проектиране, изграждане или ремонт на парни инсталации за дома, вилата, къщата или апартамента то можете да се обърнете към фирма Елвидом ООД. Нашите специалисти ще ви обърнат внимание и ще ви посетят на място.

При нужда потърсете наш диспечър на тел.0895 012345, 02 8703 103