ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Аварийно отстраняване на проблеми по котлета, тръбопроводи и радиатори

( Оценка 4.0 ) от ( 8 отзива )

откриване и отстраняване на проблеми по ел.котлета, тръбопроводи, парни инсталации и радиатори

Авария по парна инсталация - диагностика и ремонт София

Елвидом ООД разполага с денонощни екипи от професионални водопроводчици и електротехници за откриване и отстраняване на проблеми по ел.котлета, тръбопроводи, парни инсталации и радиатори.

Ако имате проблем с теч, необезвъздушена система или просто искате да си обърнете или смените стария си радиатор с нов само трябва да ни потърсите. Елвидом ООД ще реагира незабавно на вашето обаждане и до час ще имате работен екип от професионалисти с необходимите инструменти, знания и опит.

Предлагаме отстраняване на течове от радиатори и термовентили, смяна на глидери, смяна на термовентил и фитинги, обезвъздушаване и пълнене на системи, замерване на антифриз и други текущи и неотложни ремонти.

Проблемът ви ще бъде решен незабавно. Техниците ни работят, както по отстраняването на аварии така и по текущи и планови ремонти на парната инсталация на сградата ви. Екипите на фирмата са на денонощно разположение за София и околните райони.

Издаваме гаранции за извършената от нас услуга. Не губете ценно време обадете се на Елвидом ООД и ще ви посетим на място.

При проблеми с парното, неработещи радиатори, повредени циркулационни помпи, спукани тръби, повредени ел.котлета и други, позвънете на 0895 012345. Проблемът ще бъде отстранен на момента по най-безкомпромисния начин. Телефон на дежурен техник 028703103

откриване и отстраняване на проблеми по ел.котлета, радиаториоткриване и отстраняване на проблеми по ел.котлета, парни инсталации и радиатори