ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Демонтаж и монтаж на глидери /ребра/на алуминиеви и чугунени радиатори

( Оценка 3.6 ) от ( 24 отзива )

демонтаж и монтаж на глидери, радиатори, ребра

Смяна и монтаж на ребра на алуминиев и чугунен радиатор в София

Елвидом ООД предлага демонтаж и монтаж на глидери /ребра/ на алуминиеви и чугунени радиатори. Това се налага при желание на клиента да си премести радиатора или да си промени броя на глидерите с цел коригирането на отоплителния коефициент. Понякога такъв ремонт на радиатори се налага при спукани ребра или при нужда от добавяне на още ребра, също и премахване на ребра за да се освобиди място за мебел или нещо друго.

Възможно е обаче и смяна на глидери при пробив в едно от ребрата на радиатора, ребро някъде в средата на радиаатора. Работата е специфична и трудна, поради факта че се налага източване на системата, сваляне на радиатора и разкачането на глидерите, докато се стигне до проблемният елемент. Обикновенно спуканите или дефектните глидери се заменят, рядко се поправят. 

За извършването на този вид ремонт се ползват специални инструменти и се извършва минимум от двама техници. Фирмата издава гаранции за работата си по демонтаж, змонтаж и смяна на ребра(глидери) и радиатори.

Елвидом предлага доставка на алуминиеви глидери и радиатори, димонтаж и монтаж на алуминиеви ребра и радиатори. Доставка, демонтаж и монтаж на чугунени нови радиатори и глидери с различна височина и размери. Извършваме и смяна на панелни радиатори, както и затапване на радиатори. Елвидом ООД доставя и сменя лири за баня. Монтираме всякакви лири за баня, като извършваме и демонтаж на щранг лири и затапване на лири, без значение от междуосовото им разтояние и присъединителният им размер.

 Ако радиатора ви не е ефективен, ние можем да добавим още глидери (ребра) към радиатора ви и така да увеличим оплинния коефицент. Нашите специалисти ще се отзоват на посоченият адрес и ще решат проблема в кратки срокове и минимално вложение. За контакти 0895 012345. Елвидом ООД - гаранция за високо качество на достъпни цени.