ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Демонтаж и монтаж на глидери /ребра/на алуминиеви и чугунени радиатори

( Оценка 3.5 ) от ( 26 отзива )

демонтаж и монтаж на глидери, радиатори, ребра

Смяна и монтаж на ребра на алуминиев и чугунен радиатор в София

Нашата фирма предлага демонтаж и монтаж на глидери /ребра/ на алуминиеви и чугунени радиатори. Това се налага при желание на клиента да си премести радиатора или да си промени броя на глидерите с цел коригирането на отоплителния коефициент. Понякога такъв ремонт на радиатори се налага при спукани ребра или при нужда от добавяне на още ребра, също и премахване на ребра за да се освобиди място за мебел или нещо друго.

Възможно е обаче и смяна на глидери при пробив в едно от ребрата на радиатора, ребро някъде в средата на радиаатора. Работата е специфична и трудна, поради факта че се налага източване на системата, сваляне на радиатора и разкачането на глидерите, докато се стигне до проблемният елемент. Обикновенно спуканите или дефектните глидери се заменят, рядко се поправят. Трябва да бъдат спазени всички правила за монтаж на радиатори.

За извършването на този вид ремонт се ползват специални инструменти и се извършва минимум от двама техници. Фирмата издава гаранции за работата си по демонтаж, монтаж и смяна на ребра(глидери) и радиатори. Свързване на глидери от фирма за монтаж на радиатори в София.

Ние ви предлагаме доставка на алуминиеви глидери и радиатори, демонтаж и монтаж на алуминиеви ребра и радиатори. Доставка, демонтаж и монтаж на чугунени нови радиатори и глидери с различна височина и размери. Извършваме и смяна на панелни радиатори, както и затапване на радиатори.  Нашата фирма доставя и сменя лири за баня. Монтираме всякакви лири за баня, като извършваме и демонтаж на щранг лири и затапване на лири, без значение от междуосовото им разтояние и присъединителният им размер.

Ако радиатора ви не е ефективен, ние можем да добавим още глидери (ребра) към радиатора ви и така да увеличим оплинния коефицент. Нашите специалисти ще се отзоват на посоченият адрес и ще решат проблема в кратки срокове и минимално вложение. За контакти 0895 012345. Гаранция за високо качество на достъпни цени.