ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

ВиК услуги - Ремонт на бойлери в София

( Оценка 4.6 ) от ( 38 отзива )

Монтаж и ремонт на бойлери по домовете в София - топ цени

ремонт на бойлериЕлвидом ООД - София предлага сервизно обслужване и ремонт на бойлери по домовете. Ремонт на бойлери от марките Дипломат, бойлери Елдом, бойлери Теси, бойлери Тедан, бойлери Атлантик, бойлери Матев, бойлери Светлю Шишков, бойлери Аристон, бойлери Siemens, бойлери Stiebel Eltron, бойлери Фламина и други популярни марки на българския и световен пазар.

Сервиз за бойлери. Ремонт на бойлери София

Услугата сервиз и ремонт на бойлери се предлага за София и околните райони. Извършваме ремонт на обемни бойлери, както и ремонт на проточни бойлери, бойлери със слънчеви колектори, бойлери на твърдо гориво или на дърва, бойлери със серпентина, както и всички видове бързонагряващи бойлери бойлери с моментно действие от марките Теси, Елдом, Атлантик, Фламина, Горение, Аристон, Стийбел Елтрон, Clage, Бош, Тедан, Дипломат, Шишков, Мидеа, Матев и още много други. Специализирани сме в сервиз и ремонт на газови бойлери. Фирмата извършва също доставка и монтаж на бойлери.

За работните ни групи не представлява трудност да ремонтират и бойлер под мивка или над мивка, както и всички модели хоризонтални и вертикални бойлери за баня и кухня на място, пред клиента, без излишните демонтажи и и транспорт до сервизни бази.

Фирмата извършва услугата "преместване на бойлер", която най-често се търси при ремонт на банята или мокрото помещение, както и при преустройване на жилището. При този тип услуга (ремонт на бойлер на място), ремонта на уреда се прави на място и не се налага транспортирането му до специализиран сервиз за ремонт на бойлери. Резервни части за бойлери имаме налични във всеки техник за бойлери и по складови бази на фирмата.

Ремонта на всеки един бойлер е комплексна услуга. Тя може да включва една или няколко от изброените операции по-долу. Като крайната цена се формира само след оглед и диагностика на повредите на място.

Ремонт на бойлери по домовете. Сервиз за бойлери София

  • Смяна на водосъдържател - смяната на водосъдържателя на бойлера е свързана с пълното разглобяване на бойлера. Смяната на водосъдържатели е възможно най-трудният и скъп ремонт на бойлер. Трябва да отбележим, че не всички марки и модели бойлери подлежат на смяна на водосъдържател. Има бойлери с изолационна пяна и пресован кожух на, които не се сменя водосъдържателя.
  • Смяна на захранващите меки връзки.
  • Преместване на бойлер - преместването на бойлера всъщност представлява пълен демонтаж и монтаж. Необходимо е да се изградят нови изводи във ВиК мрежата, за да се включи бойлера на новото му място. Както и удължаване на захранващия кабел, за да се включи бойлера към електрическата инсталация.
  • Смяна на фланец и гарнитурата.
  • Настройка на температурен режим.
  • Смяна на възвратен клапан.
  • Смяна на светодиодната индикация на бойлера.
  • Смяна на нагревател ( смяна на реотан )
  • Подмяна на терморегулатор (термореле).

След приключване на работния процес, всеки клиент на Елвидом ще получи документ за разхода, направен от вас, и гаранция за извършената от нас услуга. Фирмата работи единствено с материали на доказали се на пазара марки на производители на бойлери.

Доставка и монтаж на нов бойлер

Нашите техници са висококвалифицирани, с дългогодишен опит в ремонтирането на бойлери в нашият сервиз за ремонт на бойлери и бяла битова техника и доказани професионални умения.

Клиентите ни биха могли да разгледат нашия каталог за ремонт на бойлери цени. При недостатъчна информация относно вашият проблем може да се свържете с техник за бойлери на тел 0895 012345.

Ако искате да монтирате нов бойлер, ние ви предлагаме ВиК и ел. монтаж на бойлер с безплатна доставка на бойлера за гр. София и близките и околности.

Продажба с доставка и монтаж на бойлери за София на цени от 80,00 лв до ......

ремонт бойлери София ремонт на бойлери от Елвидом ООД Ремонт на бойлери и монтаж на бойлери

Фирма Елвидом ООД извършва комплексни денонощни услуги по ремонт и монтаж на бойлери от всякакъв тип. Ако имате проблем с вашия бойлер или се нуждаете от това той да бъде демонтиран, потърсете ни на телефони: 02/8703103 и 0895 012345