ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на циркулационни помпи София

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

монтаж на циркулационни помпи

Доставка и ремонт на циркулационна помпа

Циркулационните помпи биват няколко вида. Това са битови, сградни и индустриални циркулациионни помпи. Ползват се спрямо дебита и нуждите на инсталацията. Фирма Елвидом ООД извършва монтаж на всички видове помпи за топла и студена вода от всички видове и стандарти.

Водопроводчиците ни разполагат с модерни инструменти за справяне с демонтажа и монтажа на новата помпа за максимално кратко време и с високо качество на услугата.

Циркулационните помпи, както покаазва името им поддържат циркулацията на водата в даден кръг, като така я поддържат топла. Използват се при порно отопление и при централно топлоподааване или при топлоподаване на по-големи разтояния. Помпата върти водата в кръга и я поддържа винаги топла, ако помпата не рабооти парното няма да има охлаждане и ще аварира, а топлата вода ще изтине в тръбите и ще се наложи източване на голямо количество врода за да доиде отново топла. Помпите освен посоко на движение имат и мощност и размер на присъединяване към системата. Те са с характерна дължина и дебит.

За да се монтира една помпа качествено трябва да се спазят условията на производителя и особеностите, които налага мястото и типа на тръбната инсталация. Предлагаме и професионална консултация на клиенти. При нужда от авариен ремонт или монтаж нашите водопроводчици и специалисти са на ваше разположение. За да бъде помпата която искате да монтирате ефективна то не вземаите самостоятелни решение относно техническите и характеристики и цолажа на захранващите тръби и изхода. Оставете това на професионалистите доказали се с времето и практиката.

Това е възможно само, когато монтажа се извършва от квалифицирани водопроводчици и фирми със сертификати. Елвидом ООД предлага на своите клиенти професионални ВиК услуги от опитни водопроводчици на разумни цени.

Откриване на скрит теч с камера, без къртене и разрушаване!

Професионалистите на Елвидом ООД са на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата без прекъсване в годината. Те работят за вас. Телефони за връзка 0895 012345, 02 87 03 103. Обадете се.