ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж и демонтаж на радиатори София

( Оценка 3.2 ) от ( 72 отзива )

монтаж и демонтаж на радиатори

Радиатори, термовентили, тръби, щрангове - смяна и монтаж

Фирма за монтаж на радиатори предлага на клиентите си монтаж и демонтаж на радиатори: извършваме безплатна доставка, продажба и монтаж на алуминиеви радиатори, чугунени радиатори, панелни или стоманени радиатори, смяна и монтаж на термоглава и термовентил, обезвъздушители, лири за баня, циркулационни помпи и други елементи от отоплителните системи и инсталации. Фирмата разполага с професионални инструменти и обучен персонал за качествен монтаж и демонтаж на радиатори от всякакъв вид. Ремонтираме и сменяме радиатори с Тец и локално парно. Спазваме всички правила за монтаж на радиатори с цел най-ефективно свързване на радиатор и дълъг живот.

Освен монтаж и демонтаж на радиатори, предлагаме и преместване на радиатори като удължаваме захранващите тръби, може и да обърнем радиатор, като разменим страната на входящата стръба. При основни ремонти извършваме и вкопаване на тръбите на инсталацията в стената и смяната на тръбите. Разполагаме със всички необходими инструменти за извършването на безупречен и качествен ремонт на разумни цени за монтаж и преместване на радиатори, а също демонтаж и затапване на радиатори при отказ от топлофикация и централно парно или казано на друг език предлагаме премахване на радиатори при отказ от услугите на Топлофикация. На посочееният линк може да се информирате и придобиете пълна представа какво и как трябва да направите за премахването на радиаторите си и отказ от услугите на топлофикация.

Нашите клиенти получават безплатна доставка на радиатори и отстъпки при монтаж за количества.

Издаваме гаранция за извършената от нас услуга и подсигуряваме сервизно обслужване.

Протекъл радиатор, неработещи ребра, повреден термовентил или просто желаете да замените старите радиатори с нови, потърсете нашите услуги. Извършваме комплексна услуга за радиатори и лири за бани. Идваме, консултираме клиента, даваме съвет, изчисляваме необходимата мощност за помещенията, вземаме размери, доставяме и монтираме радиатори и лири, като при желание на клиента, извозваме старият и непотребен радиатор или лира.

 

Качествени и бързи услуги по ремонт на парно, демонтаж и монтаж на радиатори, затапване на радиатори и отстраняване на течове. Окриване и отстраняване на скрити течове по порни инсталациии. При нужда телефони 0895 012345

монтаж на радиаторимонтаж и демонтаж на радиатори, алуминиеви, чугунени