ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на водомери

( Оценка 3.1 ) от ( 8 отзива )

Монтаж на водомериЛицензирана фирма за смяна и монтаж на водомери в София и региона

Елвидом ООД предлага денонощни услуги по монтаж на водомери и подмяна на водомери за София и околните райони. Техническите ни групи пломбират, узаконяват и откриват течове по водомери от всякакъв тип.

Монтаж на водомери. Смяна на водомери София

Сервиз Елвидом ООД се превръща във все по-търсен изпълнител на дейности свързани с изграждане и ремонт на водомери. Извършваме смяна на гарнитури на водомерите, изграждане на водомерен възел,лабораторна проверка на водомер. Водопродчиците ни монтират водомери на 1/2", 3/4", 1" и 2 1/2" за топла и студена вода за частни домове, офиси, магазини, жилищни кооперации, производствени бази и общи водомери на сградите.

Водомерите се монтират на отклоненията на водопроводната инсталация, захранваща сградата с вода, по посока на водния поток. Към изисквания за монтаж на водомер основното, което трябва да се спазва, е водомерът да се монтира в хоризонтално положение. Това осигурява максимална точност на отчитането.

В жилищни блокове е редно всички апартаментни водомери да бъдат монтирани еднотипно за цялата сграда. Водомерите се поставят на достъпно и светло място с цел при нужда безпроблемно да се демонтират. През тях трябва да преминава водния поток към целия водопровод на жилището (кранове на чешми, бойлери, перални, съдомиялни машини, тоалетни казанчета).

Водопроводчиците на компанията ни ще ви дадат безплатна ценна информация и съвети при поставяне на нов водомер, а също и по всички въпроси, касаещи вашия водомер. За всеки клиент е важно да знае, че работният процес ще бъде максимално качествен и уредът ще функционира за дълго време. Поради тази причина нашата фирма издава гаранция от минимум 5 години при монтажа на всеки нов водомер.

Монтаж на водомер цена от 29 лв. до ... Определя се от конкретните условия, диаметъра на тръбите (цолажа).

Позвънете на телефони 02/8703103, 0895/012345, за да поръчате екип от специалисти-водопроводчици, които ще монтират водомера във вашия дом. Обадете се и запазете удобен за вас ден и час за посещение. Извършваме откриване на скрит теч на вода с помощта на инфрачервена камера, ултразвук и друга апаратура за откриване и диагностика на скрити течове.

монтаж на водомерипрофесионален монтаж и смяна на водомери

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 
 Търсите професионален монтаж или смяна на водомери в жилището ви? Свържете се с Елвидом ООД, като използвате телефоните за контакти:

02 8703103

0895 012345

и нашите техници ще приемат поръчката ви.

Получавате:

  • Качество при изграждането
  • Гаранция за работата
  • Изгодна цена