ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на тръби и щрангове София от ЕлвидомООД

( Оценка 4.2 ) от ( 10 отзива )

смяна и ремонт на тръби и щрангове

Монтаж и демонтаж на тръби

Елвидом ООД София разполага с екипи от правоспособни и опитни водопроводчици. Осигуряваме професионална смяна на тръби и щрангове София, подмяна на тръби от всякакъв тип и ВиК услуги за София 24/7. Работните ни групи работят по всяко време на денонощието и са оборудвани с професионални машини и техника за работа. Разполагаме с резервни ВиК части за всякакви ремонти и ситуации. Имаме на склад тръби, фитинги, аварийни скоби, тапи, кранове, колена, муфи от метал и PPR с различен диаметър за топла и студена вода, както и части за ремонт на канализация.

Смяна на тръби и щрангове София

Когато потърсите нашата фирма във връзка със смяна на тръби и части по тръбите, трябва да знаете, че ние работим денонощно за вашето удобство. Настоящите и бъдещи потребители на компанията могат да се свържат с водопроводчиците ни за смяна на тръби и щрангове София, изграждане, текущ ремонт и сервизно обслужване на тръбопроводи и тръбни инсталации.

Нашите специалисти проектират и изграждат ВиК системи, използвайки следните видове тръбни системи:

  • Тръби от поцинкована стомана;
  • Чугунени тръби;
  • Медни тръби;
  • Полиетиленови тръби;
  • Полипропиленови тръби;
  • PVC тръби;
  • PE-HD тръби
  • PET тръби;
  • Тръби с алуминиева вложка и др.

ВиК услуги

Елвидом се стреми да осигури на своите потребители пълния набор от ВиК услуги без никакъв компромис в качеството на работа. Ние знаем, че всяко една неправилна интервенция може да доведе до неточно фукциониране на ВиК инсталацията. Това от своя страна води до неправилна работа, щети и неприятности по време на експлоатацията на ВиК системата.

Диаметърът на тръбата, нейният материал, наклонът ѝ, дълбочината на полагане и трасето ѝ трябва да бъдат избрани точно според специфичните условия и съобразени с европейските стандарти и изисквания. Техниците на нашата компания са оборудвани с най-модерните инструменти за полагане и ремонт на трасета. Водопроводчите ни имат достатъчен опит и необходими материали, с които да подменят вашата стара инсталация от тръби и щрангове. Елвидом ООД е фирма, създадена, за да задоволява високите изисквания на своите клиенти в областта на ВиК услугите и ВиК ремонтите. Разполагаме с термограф ниво второ за откриване и диагностика на скрити течове с камера. Диагностиката е безразрушителна и прецизна. Изпълняваме отстраняването на повредата. Разполагаме с професионална апаратура за откриване на скрити течове от марката FLIR.

Позвънете на денонощните телефони - 02/87 03 103, 0895 012345, за да направите индивидуална поръчка за водопроводчк в рамките на град София и околността. Водопроводчиците ни извършват манипулации и извън райиона на столицата, при предварителна договорка с клиента.

смяна и ремонт на тръби и щранг професионална смяна и ремонт на тръби и щрангове