ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на щрангове за София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Запушени щрангове - отпушване на канали

Елвидом ООД предлага денонощен ремонт и отпушване на канали и щрангове за София и околните райони. Вертикалните щрангове на канализацията на дадена сграда са система от тръби обикновенно вече се изграждат от PVC тръби. Тази система има извод на покрива на сградата наречена още отдушник. Тя преминава през всички мокри помещения по вертикалата като събира в себе си отпадните води от мивки, подови сифони, умивалници и тоалетните. Системата преминава през всички етажи и се влива във хоризонталните щрангове, които могат да бъдат окачени или подземни и от там в шахтата и канала на уличната канализация.

При евентуално запушване на вертикалният щранг се получава избиване на вода от подовият сифон. В такива случай се налага машинно отпушване на вертикалният щранг. Елвидом ООД разполага с машини rothenberger със спирали от ф 22 до ф 60 мм с дължина до 45 м.

С помощта на професионалните машини и водопроводчиците на Елвидом имаме възможнаст да отпушваме вертикални и хоризонтални щрангове с диаметър от ф 110 мм до ф 300 мм. Машините за почистване и отпушване на щрангове са с различна мощност и с различни работни глави в зависимост от вида на запушването.

Отпушване на щрангове на ТОП цени

Понякога запушеният хоризонтален щранг се отпушва но не се премахва причината за запушването, т.е е желателно и дори препоръчително да се направи видео диагностика с цел да се докаже дали е премахната причината. Понякога се получава засядане на твърди материали най-обикновено попаднали случайно строителни материали в щранга. Материала засяда обикновено в снадките мужду тръбите или на откронението към дадения етаж. Получава се натрупване на отпадъци върху заседналият строителен отпадък и така до запушване, но понякога строителният отпадък е заклещен здраво като първоначално след отпушването пропуска отпадните води но много бързо се запушва отново. Поради тази причина се налага видеодиагностика на канала на щранга след отпушването за да се провери отстранен ли е проблема.

Евентуално след видео диагностиката на щранга може да се издаде гаранция за качествено отпушване. Отпушването и видео диагностиката на канала на щранга са съпътстващи и гарантират качеството на отпушването.

Елвидом ООД предлага бързо отпушване на щрангове и канали и видеодиагностика на канали и щрангове с гарантирано качество.