ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на ВиК инсталация София

( Оценка 4.5 ) от ( 11 отзива )

Ремонт на ВиК инсталацияВиК ремонти и услуги - София

Елвидом ООД София извършва с високо качество ремонт на ВиК инсталация и мрежи. Водопроводчиците на компанията имат нужния опит и умения, за да проектират, оразмерят и изградят водопроводни инсталации на всички видове сгради и постройки. Извършваме откриване на скрити течове по ВиК от тръби, смяна на тръби, смяна на кранове, отпушване на канали и тоалетни, смяна на водомери и тоалетни, монтаж на тоалетни казанчета и всякакви други ВиК ремонти и услуги. Клиентите ни могат да използват квалифицираните ни работници и при нужда от машинно отпушване на канали. Редовните потребители ни търсят и във връзка с почистване на мазета и канализации след проливна буря.

Ремонт на ВиК инсталация София

Нашата фирма се занимава със смяна на каменинови и чугунени тръби и шрангове с ПВЦ тръби. Елвидом получава множество поръчки и за поставяне на полипропиленови тръби вместо поцинковани тръби. За водопроводчиците ни не представлява никакъв проблем да се справят с авария във ВиК инсталация или да ремонтират дефектирал тръбопровод или канализация.

Стриктното спазване на определените срокове за изпълнение на всяка възложена задача, е мярка за определяне нивото на професионализъм на всяка фирма. Именно поради тази причина, ние изключително много държим да бъдем коректни и добри изпълнители. Стремим се да предложим на нашите клиенти качествени услуги на разумни цени.

Ако се нуждаете от реконструиране на старата ви водопроводна инсталация, не се колебайте да ни потърсите. Ние ще се заемем моментално с вашата поръчка. Ценообразуването на услугите ни обикновено се извършва по телефона. В някои специфични случаи е възможно да бъде направен безплатен оглед на инсталацията. Елвидом ООД използва модернизирани уреди и машини, с които работата по ВиК инсталациите става още по-безшумна, по-бърза и по-надеждна.

Нашата фирма предлага и професионално изграждане на ВиК инсталации за всички видове сгради и помещения. Като ВиК инсталация на къща цена се определя според конкретните особености на обекта.

Извършваме също и откриване и отстраняване на скрити течове с термокамера и ултразвукова апаратура от тръби и канали.

ремонт на ВиК инсталацииремонт на ВиК инсталации

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 
Позвънете на телефоните за контакти на Елвидом - 02/8703103, 0895 012345, за да се свържете с нас и да направите поръчка или запитване, свързано с ВиК инсталацията или мрежата ви.

получавате:

  • Качествена инсталация
  • Гаранция
  • Изгодна цена