ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване и почистване на улуци - аварийно отпушване

( Оценка 4.8 ) от ( 8 отзива )

почистване на улуци Всички настоящи и бъдещи клиенти на Елвидом ООД София могат да се свържат с фирмата ни и да заявят поръчка за аварийно отпушване и почистване на улуци по алпийски способ. Компанията разполага с майстори водопроводчици, които са оборудвани с модерни машини и автовишки за изпълнение на работите. Работните ни групи са готови да се отзоват по всяко време на денонощието и във всякакви метеорологични условия на аварийните повиквания.

Почистване на улуци. Отпушване на улуци

 Наличието на проливни дъждове, както и силният вятър и проливните дъждове събират големи и малки камъчета и отпадъци и ги нанасят по улуците и водосточните тръби. В такива случаи се получават запушвания и течове директно в самите улуци, което налага аварийното им отстраняване. След почистването е нужно улуците да се измият с вода под налягане. 

 Веднага щом забележите запушване или наслагване на отпадъчни материали във вашите улуци и водостоци, повикайте водопроводчиците на Елвидом. Ако улуците не се почистят на време, под тежестта на утайките и водата в тях прорадат и си променят наклона. Улуците трябва да се почистват веднъж на две години. Водостоците при запушване протичат от снадките и мокрят фасадата, при външни водостоци, докато при вътрешни водата се излива в сградата.

 Всеки един от работниците ни притежава необходимата богат опит и умения. Така гарантираме извършването на операцията по отпушването в най-кратък срок и без никаква доза риск за служителя и вашето имущество.

 От Елвидом ООД държим на коректното и лоялно отношение към нашите клиенти. Поради тази причина фирмата ни осигурява преференциални абонаменти и абонаментни поддръжки на потребителите, използвали нашите услуги. С тези специални оферти ние ви показваме, че може да разчитате на нас като един коректен партньор за бъдещи проекти и начинания, свързани с ВиК услугите.

 

отпушване на улуциотпушване на улуци

Позвънете на телефони 02/8703103, 0895/012345, за да поръчате екип от специалисти-водопроводчици, които ще отпушат вашия улук или водосточна тръба. Може да използвате посочените телефони за контакт по всяко време на денонощието и във всякакви метеорологични условия.