ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на меки връзки за чиста вода

( Оценка 3.8 ) от ( 9 отзива )

монтаж на меки връзки Един от основните предмети на дейност на фирма Елвидом ООД е монтаж на меки връзки за чиста вода. Меките връзки представляват един съвременен метод за свързване на батерии, смесителиказанчета, мивки и бойлери към водопроводната инсталация. С тяхна помощ се прави преход от един диаметър към друг и осигуряват значително по-голяма чистота на водата. Меките връзки се наричат още бързи връзки. При тях съединенията се извършват бързо, лесно и на ниска цена. Като всеки продукт меките връзки за чиста вода имат своите предимства и недостатъци.

Монтаж на меки връзки. Гъвкави връзки за вода

 Работните групи на фирмата имат в наличност широка гама от меки връзки с различни накрайници, дължини и диаметри. Те са на разположение при спешни повиквания за спукана или повредена мека връзка. При монтажа задължително използваме гумени уплътнения, фитинги, гайки и дюбели, спомагащи за по-качественото прикрепяне на връзката. Качеството на връзките е различно и се определя от клиента спрямо цената готов да заплати. Има връзки от неръжзаема стомана, гумении с обшивка, плътни от полипропилен и други видове.  Понякога поради голямото разстояние се налага използването на медна или друга тръба с цел намаляване на вибрациите и провисването.

Вижте нашите цени за монтаж и демонтаж на меки връзки.

 Дълги години водопроводчиците на Елвидом монтират и поправят меки връзки за чиста вода, а натрупаният през това време опит им позволява да отреагират моментално на спешни аварийни ситуации. Стилът и класата при монтаж на меки връзки за смесителни батерии ни отличават от останалите техници на конкурентните фирми.

монтаж и поправка на меки връзки монтаж на меки връзки

Нашите клиенти знаят, че именно наложеният през годините характерен стил на работа извежда Елвидом до нивото, на което е в момента. Доказателство за това са множеството референции от доволните ни потребители, както и техните препоръки за отличното ниво на работа, което компанията е достигнала.

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 
Сигнализирайте на телефони 02/ 8703103; 0895/ 012345, ако се нуждаете от монтаж или поправка на меки връзки за чиста вода. Работните ни екипи ще пристигнат в съответната сграда или помещение до 30 минути след вашето повикване.

Получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена