ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Доставка и монтаж на бойлери за София и околностите

( Оценка 3.6 ) от ( 54 отзива )

доставка и монтаж на бойлери

Доставка и монтаж на бойлери

Елвидом ООД извършва професионален монтаж на бойлери, ремонт на бойлери по домовете, отстраняване на аварии и повреди от всички типове бойлери. Електрически бойлери, бойлери на дърва, комбинирани бойлери със серпентини - на твърдо гориво и на ток, газови бойлери и всички останали видове бойлери, които могат да се свържат към вашата водопроводна мрежа. Квалифицираните ни водопроводчици работят с всякакъв вид сгради и постройки – апартаменти, къщи, офиси, хотели, търговски дружества, училища, държавни учреждения. Продажба, безплатна доставка и монтаж на бойлери за София и околните райони.

Монтаж на бойлери София

Фирмата работи с българските марки бойлери - Дипломат, Елдом, Теси, Матев, Шишков, както и с всички фирми от чужбина, като Атлантик, бойлери Бош, проточни бойлери Бош, немски проточни бойлери Clage, бойлери Gorenie, обемни електрически бойлери и проточни бойлери с гаранция от 24 месеца до 84 месеца на ниски цени на Аристон и Stiebel Eltron.

Важно е да се отбележи, че транспортът на бойлер в рамките на София е напълно безплатен за нашите клиенти, избрали бойлер и монтаж от нас. В случай, че старият ви бойлер не подлежи на ремонт, свържете се с фирмата ни и ще го заменим с нов, като след това ще предадем предишния уред за рециклиране.

Монтаж на бойлери цени

Всеки клиент, избрал услугите на Елвидом ООД, ще получи между 5 и 7 % отстъпка при покупка, ако новия му бойлер бъде сменен или монтиран от наш екип. За нашите редовни клиенти предлагаме бойлери с безплатен монтаж.

Компанията предлага следните марки и видове бойлери на изгодни цени:

 

Бойлери Tesy със стъклокерамично покритие

 • хоризонтални 2 kW/ 50 л
 • вертикални 2kW/ 50 л
 • хоризонтални 3kW/ 80 л
 • вертикални 3kW/ 80 л
 • вертикален 3kW/120 л
 

Бойлери Diplomat със стъклокерамично покритие

 • хоризонтални 2 - 3kW/ 50 л.
 • вертикални 2 kW/ 50 л.
 • хоризонтални 3kW/ 80л.
 • вертикални 3kW/ 80 л.
 • вертикален 3kW/ 120л.
 

Бойлери Атлантик със стъклокерамично покритие

 • хоризонтални 2 kW/ 50 л.
 • вертикални 2kW/ 50 л.
 • хоризонтални 2kW/ 80л.
 • вертикални 2kW/ 80 л.
 • вертикален 3kW/120л.

 

Монтаж на бойлери за СофияМонтаж на бойлери

Монтаж на бойлери. Ремонт на бойлери

Като една от най-големите фирми в този бранш у нас за ремонт и монтаж на бойлери, Елвидом ООД има за задача да предлага само най-качествените услуги за вашите бойлери. Фирмата офертира следната номенклатура от дейности, свързани с монтажа и ремонта на всеки бойлер:

Доставка на бойлер – доставката на бойлера от търговския обект до мястото за монтиране е напълно безплатна. В нея се включва товаро-разтоварна дейност и пренасянето на уреда от наш екип. От клиентите се изисква единствено да се свържат с нас. Ще уточним марката, модела, мощността, размерите за закачане и външните размери на бойлера. При закупен от нас бойлер получавате безплатна доставка до адрес в рамките на град София. Разполагаме с неръждаеми бойлери от марката Тедан - сръбски неръждаеми бойлери с пълна гаранция от 10 години.

Демонтаж на бойлер – при демонтажа на бойлера, нашите водопроводчици демонтират възвратния клапан и разкачат меките връзки, а ел.техниците ни го свързват с електрическото захранване. След това се извършва източване на водата в уреда и се сваля от крепежните му елементи.

Монтаж на бойлер

Първата стъпка при монтажа на бойлера е да се осигурят и проверят крепежите, на които ще се държи уреда. Монтажът може да се извърши на стена (монтаж на бойлер на тухлена стена, на стоманобетон) или на таван, а в по-редки случаи - на пода, в зависимост от желанията на клиента и дадените условия. Извършваме монтаж на бойлер Теси, монтаж на бойлер Елдом и други марки бойлери.

Монтаж на дюбели за бойлер - преди да се започне самия монтаж се пробиват внимателно дупките за крепежите, като се внимава да не се счупят плочки в банята. Крепежите са с различен диаметър и при пробиването трябва да се спазва диаметъра на отворите и наличните дюбели. Предварително е нужно да се знае какви крепежи трябва да се използват - за бетон, за газобетон, за тухла или др. строителни материали

Монтаж на захранващи меки връзки за бойлер – монтирането на новите меки връзки се извършва след монтажа на самият бойлер и поставянето на захранващия ел.кабел. Необходимо е да знаем размерите и вида на накрайниците на меките връзки.

Ел. захранване на бойлера – ел. захранване на бойлера се извършва единствено и само от квалифициран електротехник. Бойлерът трябва да се занули и обезопаси, а също така и да се захрани по дадената ел схема на връзване.

ВиК захранване за бойлера – Тук влиза монтажа на възвратния вентил и спазване на посоките на входа и изхода на водата. Тази операция винаги се извършва единствено от правоспособен водопроводчик с дългогодишен опит.

Монтаж на кранове за бойлер – монтажът на спирателните кранове на бойлера се налага за функционирането на топлата и студената вода. По този начин може да спрете водата в бойлера при авария или по ваше желание, а в останалата част от водопровода да имате течаща вода.

доставка и монтаж на бойлери

Правоспособен електротехник

Изборът на професионалисти с дългогодишен опит и професионална техника е правилният избор. Не се колебайте - позвънете на нашите денонощни телефони: 0895/012345 или 02/8703103 , или се свържете с нас, чрез контактната ни форма.

Изборът на Елвидом ООД означава избор на професионалисти - синоним на добре свършена работа на ниски цени и учтиво обслужване. След извършване на услугата, вие ще получите документ за разход и гаранционна карта. Тя доказва монтажа от правоспособен ел.техник и ви осигурява сервизно обслужване на монтажа на бойлера. Тези документи са ви необходими за признаване на гаранцията на уреда от оторизирания сервиз.

Ако се нуждаете от ремонт, а не от доставка на бойлер, може да прегледате нашите цени за ремонт на бойлери. Вижте ценова листа за ремонт на бойлери по домовете, или се информирайте какви услуги по ремонт на бойлери предлагаме за гр. София и околностите.

Елвидом ООД разширява дейността си и предлага бойлери в новия онлайн магазин за бойлери и бяла техника на нашите партньори. Закупилите бойлер или друга бяла техника от този онлайн магазин могат да заявят и монтаж от нас, при което получават напълно безплатна доставка на уреда.