ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на гъвкави връзки (маншони) за мръсна вода

( Оценка 4.0 ) от ( 6 отзива )

Монтаж на гъвкави връзкиСмяна и монтаж на гъвкави връзки за мръсна вода за София и региона

Водопроводчиците на Елвидом ООД извършват моментална смяна и монтаж на гъвкави връзки (маншони) за тоалетни чинии с различна дължина и стандарт. Аварийните ни групи разполагат с всякакви марки маншони и най-различни дължини. Маншоните заместват тръбите за отходната вода от тоалетните чинии. При тоалетни чинии с долно отичане също се използват маншони за уплътнение на отвора на канала и тоалетната.

Монтаж на гъвкави връзки. Смяна на маншони за тоалетна

Маншоните обикновено биват PVC и каучукови оребрени приспособления, които позволяват монтирането им на различна дължина, предимно за тоалетни чинии със задно оттичане, но и на тоалетни чинии и моноблокове с долно отичане. Съществуват и къси маншони за малки разстояния и за тоалетни чинии с долно оттичане. Те са предназначени, за да свържат тоалетната чиния с канализацията. Монтаж на тоалетна чиния с гаранция.

Желателно е монтажът на тези приспособления да се извърши от опитен водопроводчик. Това ще гарантира липсата на скрити течове при съседите под вас на отпадна вода и правилното поставяне на връзките. Когато се получи теч от маншон от страна на тоалетната чиния, теча е видим. Но при теч от страната към канала, теча е скрит и се разлива директно в стената. Това е предпоставказа образуване на болестотворни бактерии и неприятна миризма от канала.

Техническите екипи на Елвидом са оборудвани с необходимите материали и инструменти за възможно най-качественото монтиране на маншоните в банята ви. Освен поставяне и свързване на гъвкави връзки за вода, работниците ни се занимават и с широка гама ВиК услуги включително откриване и отстраняване на скрити течове без къртене и разбиване. Не се колебайте да ни потърсите за монтаж на мебели за баня, батерии, смесители, цялостен ремонт на бани.

Позвънете на : 0895 0123 45 и 02 87 03 103 за да повикате работен екип, който ще свърже маншоните на тоалетната ви чиния. Доверете се на високото качество на материалите със сертификат.

монтаж на маншони монтаж на маншони