ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Смяна на щрангове в София

( Оценка 3.9 ) от ( 8 отзива )

Смяна на щрангове в София

Монтаж и демонтаж на щрангове - подмяна на тръби

Работните групи на Елвидом ООД София реагират по най-бързия начин на повиквания за смяна на щрангове в София, а също и тръби на входове, бизнес сгради, хотели и фамилни къщи. Техниците ни спазват всички норми, съгласно българското законодателство и работят напълно безшумно и безопасно за вашите съседи, като пазят вашата собственост.

Нашата компания предлага на своите клиенти евтина, бърза и качествена смяна и ремонт на ВиК щрангове на стари сгради и изграждане на нови тръбопроводи в новостроящи се сгради без значение от височината. Фирмата осигурява безплатна доставка на всички необходими материали до работното място.

Професионални ВиК услуги от опитни водопроводчици за София с гаранция.

Смяна на щрангове в София. Ремонт на ВиК на топ цена

Елвидом се занимава със следните работни процеси по всяко време на годината:

 

 

Важно е да се отбележи, че смяната на щранговете се извършва единствено в рамките на работния ден. Преди започване на работа, нашите техници информират предварително всички живущи в съответното жилищно помещение за своето пристигане. Водата се спира сутрин около 9,30-10,00 часа и се пуска вечер около 18,30-19,00 часа.

Всеки клиент на Елвидом ООД получава оферта в писмен вид с подробно обяснение на цената за ремонта по отношение на спецификацията на вложените материали. По желание на потребителя, той може да получи и необходимата информация, относно техническото изпълнение на задачите.

смяна на щрангнаправа и смяна на щрангове

Елвидом София извършва денонощни услуги по смяна на щрангове и тръби за всички видове сгради. Всеки потенциален клиент на компанията може да ни потърси на дежурните телефони - 02/ 8703103 и 0895/ 012345, ако желае да направи поръчка. Ще получите и консултация по всички технически въпроси преди, по време и след приключване работата на екипите ни.