ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отпушване на тоалетни и мивки - София

( Оценка 4.6 ) от ( 13 отзива )

Отпушване на тоалетни и мивки

Отпушване на канали на тоалетни и мивки на ТОП цени - денонощно

В нашето ежедневие често срещан проблем в домакинството са запушени мивки, запушени сифони, запушени тоалетни чинии, канали или вертикалните щрангове на канализацията. Елвидом ООД като лидер в сферата на водопроводните и канализационни услуги предлага професионални ВиК услуги от опитен водопроводчик. Предлагаме отпушване на тоалетни и мивки, подови сифони с помощта на професионална апаратура за отпушване. Има различни начини за отпушване на канали. За всички тях ние разполагаме с професионални ръчни уреди за отпушване, електрически машини с пружини и системи за отпушване на канали с вода под налягане.

Отстраняването на неприятни миризми, мухъл, влага и плесен във вашия водопровод или баня вече е по-бързо и професионално от всякога. Понякога, след ремонт на уличен водопровод, вертикални щрангове за чистата вода или смяна на кран във вътрешната ВиК инсталция, се отделят големи количества корозирал материал, който причинява запушвания по водопровода. Каналите от своя страна се запушват от малък или недостатъчен наклон на тръбите или от случайно попаднали предмети. Понякога в каналите се изхвърлят хранителни отпадъци, или неразтворими предмети, като дамски принадлежности и мокри кърпи, които създават тапа в канала и отпушване на канала е възможно единствено и само с професионална техника и машини за отпушване на канали и тоалетни.

Отпушване на тоалетни и мивки - София

При възникване на подобен проблем, нашият съвет е да не правите сами отпушване на канали със сода каустик или подобни препарати. Това може да усложни ситуацията. Те само създават твърда тапа и няма да отпушат вашата мивка, канал или тоалетна. Отпушване на канали в домашни условия с прахчета и химикали при запушени вече канали в повечето случаи не е ефективно. Доверете се на доказаните професионалисти, работещи в Елвидом, които издават гаранция за качеството си на работа след приключване на дейността.

ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ И МИВКИОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ И МИВКИ

 

Отпушване на канали София денонощно. Отпушване на канали цени

Компанията ни предлага на вниманието на своите бъдещи клиенти ценоразпис за различните видове услуги, за които можете да ни потърсите:

Отпушване на мивки за баня, отпушване на кухненски мивки, мивки на балкон - цени от 40 лв. до 90 лв. Отстоянието на мивката до вертикалния щранг е основният фактор за образуването на цената за услугата.

Отпушване на тоалетни и мивки, канали и сифони цени от -----

Отпушване на сифони и канали - от 55 лв. до -- лв. В този случай цената се определя според дължината и диаметъра на канала.

Отпушване на вертикални и хоризонтални щрангове и водопроводни инсталации - от 90 лв. за ръчно и 110 лв. за механично отпушване, до -- лв.

Отпушване на тоалетни - цени от 49 лв. до -- лв. Цената се определя от мястото на запушване и вида на тоалетната чиния.

Отпушване на водосточни тръби и улуци - 75 лв. - до 2,50 метра дължина на тръбата.

Отпушване на мелачки и кухненски тръбни инсталации - 55 лв. за брой до 3 метра тръба с диаметър ф 50 мм.

Посещение на адрес в рамките на град София - 30,00 лв.

Посещение извън София - 0,79 лв/км.

Обявените цени за отпушване на канали, отпушване на мивки, сифони и тоалетни са базови и важат единствено за стандартни отпушвания на канали и тоалетни. При по-сложни и трудноизпълними прочиствания, цената се определя на място от водопроводчика на Елвидом ООД след извършване на безплатен оглед.

Водопроводчика на място ще прецени какви начини за отпушване на канали да ползва. Дали да използва спирала за отпушване на канали или направо електрическа машина с пружини. Дежурен водопроводчик за аварийни ВиК услуги за София 0895 012345.

Ако вашето запушване е от този род, то вие ще бъдете информирани предварително за крайната цена още преди започване на работата по отстраняване на запушването на канала.

След извършване на услугата по отстраняването на запушването, ще получите и безплатна консултация по състоянието на Вашата ВиК инсталация и безплатен одит за възможни бъдещи проблеми.

Изборът на професионалисти с дългогодишен опит и професионална техника е правилният избор. Не се колебайте - позвънете на нашите денонощни телефони: 0895/012345 и 02/8703103 или се свържете с нас, чрез контактната ни форма.