ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отстраняване на течове на ТОП цени за София

( Оценка 4.3 ) от ( 16 отзива )

Отстраняване на течове

Скрити течове - откриване и отстраняване

Елвидом ООД е изградила собствен стил в работния процес по откриване на течове и отстраняване на течове във вашия дом или офис. Характерно за дейността на нашата фирма е прецизното и бързо разрешаване на аварийно възникналите ситуации. При подаден сигнал за теч, водопроводчиците ни пристигат на посоченото място в рамките на 30 минути от повикването (при наличие на свободни екипи).

Когато нашите техници са повикани за откриване на скрит теч, те локализират с голяма точност областта на теча. Това свежда до минимум разходите за къртене и отстраняване на аварията. Елвидом ООД има дългогодишен опит в диагностика и откриване на течове, а също и в отстраняване на течове. Имаме професионална апаратура - инфрачервени камери и ултразвукови преобразуватели. Персоналът ни е обучен и квалифициран спрямо стандартите и нормите в ЕС.

Можете да използвате услугите ни за откриване на теч от баня, теч от водопровод, теч от парно, теч от съседи, теч от канал, теч от сифон, откриваме теч от покрив, теч от тераса, теч от мазета, теч от фуги и теч от парни инсталации. За тези и други случаи предлагаме и отстраняване на течове.

Откриване на течове с термокамера. Отстраняване на течове София

В областта на ВиК услуги, ние успяваме да запазим своята идентичност и да бъдем сред най-търсените и водещи фирми на пазара. Стремим се да предлагаме на нашите клиенти качествена услуга на достъпна цена. Затова разчитаме на професионализма, коректното отношение към клиентите и най-вече на огромния опит и умения на нашите водопроводчици и техници.

Елвидом ООД София разрешава вашите проблеми бързо и ефикасно, на разумни цени. Клиентите ни могат разчитат на нашите техниците при нужда от професионална помощ в сферата на ВиК услугите (изграждане и ремонт на ВиК инсталации, отводнителни и дренажни системи).

Работните ни групи са оборудвани с необходимите инструменти и машини. С тях намираме скрити течове в сутерени и мазета, течове от улуци, водосточни тръби и водомери. Извършваме монтаж и смяна на хоризонтални и вертикални щрангове, тоалетни, мивки, вани и душ кабини. Изграждане и ремонт на външни и вътрешни ВиК инсталации. Специалистите на компанията ни извършват и проектиране и изчисляване на хидрофори. Основен фактор при работата на екипите ни е многообразието от машини и техника, допринасящи за безшумната и безпрахова работа. Разполагаме и с топлотехници за ремонт на радиатори, затапване на радиатори, демонтаж и затапване на радиатори, както и доставка и монтаж на радиатори. обслужваме и ремонтираме абонатни станции и парни инсталации. Предлагаме още свързване на бойлер със серпентини към парно или слънчев панел.

Вижте нашите цени за ВиК услуги.

отстраняване на течове, водопроводчикоткриване и отстраняване на течове

Елвидом издава гаранционни документи след извършване на работния процес, с което засвидетелства качеството на работа на техниците си. При нужда от авариен ремонт във водопроводната ви мрежа, използвайте денонощните телефони на нашата фирма: 02/8703103; 0895 012345

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

Вижте и нашите комплексни цени за откриване на течове с различни машини: с газоанализатор, с инфрачервена камера и ултразвук.

100garancia_5

Полезни връзки за откриване на течове и отпушване на тръби, кранове и битова санитария:

-Информация за инфрачервена термография;

-Откриване на течове при аварии;

-Откриване на течове в отоплителни системи;

-Отстраняване на течове по тоалетни казанчета;

-Отпушване на тоалетни;

-Отпушване на водосточни тръби;

-Намиране на течове по отоплителни системи;