ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане на ефектно и скрито осветление

( Оценка 4.8 ) от ( 5 отзива )

Изграждане на скрито осветление

Монтаж на скрито осветление за София

Елвидом ООД предлага за вашия модерен дом или офис изграждане на скрито осветление. Ефектните и скрити осветления имат широк спектър на приложение в електричеството и най-различни варианти на изпълнение. В ежедневието скритото и ефектното осветление се използва както за вътрешно, така и за външно осветление, но не да служи за работно осветление.

Основното предназначение на подобен тип осветление е да накара вътрешния интериор или фасада на дадена сграда да изпъкне. Обикновено ефектното осветяване се прилага за декор на дискотеки, ресторанти, паркове, стадиони, басейни, концертни зали и заведения.

Изграждане на ефектно осветление. Поставяне на скрито осветление София

При монтажа му се използват най-различни цветове и ъгли на осветяване. Различните видове осветителни тела също се модифицират специално, за да бъдат използвани за скрито и ефектно осветление. Естествено начина за изпълнение на едно добро осветлениене е само този и зависи от желанието, нуждите и бюджета.

Фирма Елвидом ООД разполага с отлично подготвени ел техници, които извършват монтаж и ремонт на стелажи, апликации и тавани със сложни апликации. Всички наши клиенти могат да се свържат с екипите ни, ако желаят да поръчат изработка на фигури от гипсокартон със скрито осветление.

Сред предлаганите от компанията услуги се включват още: монтаж на колони и стени с LED осветление, ремонт на прожектори за ефектно осветление, поставяне на луминисцентно осветление.

монтаж осветлениемонтаж осветителни тела, електротехници София

Използването на ефектно или скрито осветление може да създаде една уютна, празнична или романтична обстановка. Поискайте компетентно мнение от нашите ел техници за различните варианти на постановка и изпълнение на проектите.

Осигурете си професионално изпълнение на вашите идеи. Потърсете електротехниците от „Елвидом” ООД София на денонощните телефони на фирмата: 02/8703103; 0895/012345 и си запишете удобен за вас час за посещетие и консултация.

 

Фирма Елвидом ООД предлага на своите клиенти широк спектър от услуги за ефектното и скрито осветление. Позвънете на дежурните телефони на компанията -

02/8703103; 0895/012345

и повикайте квалифициран ел техник

Получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена