ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Отстраняване на течове по водомери и тоалетни казанчета

( Оценка 4.5 ) от ( 10 отзива )

течове по водомери

Откриване и отстраняване на течове в София

Елвидом ООД използва капацитета си от човешки ресурс, за да извършва денонощно откриване и отстраняване на течове по водомери, спирателни кранове, тръби, канали, сифони и тоалетни казанчета. Политиката на фирмата е да реагира мигновено при спешни повиквания за възникнал теч във всички видове сгради и групи клиенти.

Отстраняване на течове по водомери и тоалетни казанчета

Всички работни групи използват професионални уреди и машини, с които откриването на течове по водомерите е още по-ефикасно (термографска камера за откриване на скрити течове). Използва се термокамера за откриване на теч. Термографското откриване на теч позволява проследяване на влагата и откриване на мястото на теча. Това улеснява неговото отстраняване и намаляне на разходите за отстраняване на скрити течове. Тук е мястото да отбележим, че откриването на скрити ВиК течове с термокамера се извършва без къртене и много бързо.

Откриване и отстраняване на скрити течове

Водопроводчиците на компанията изпълняват аварийни 24/7 поръчки за откриване и отстраняване на ВиК течове. Като теч от меки връзки, тръби и щрангове и скрити течове. Благодарение на специализираната апаратура за откриване на теч във водопровода, техниците локализират скрити течове и ги отстраняват мигновено с гаранция.

Елвидом е партньор на едни от водещите български и световни марки за доставка на техника за извършване на ВиК услуги и откриване на скрити течове. Нашата компания е доказала с времето, че държи на професионализма и коректното отношение към клиентите си. Тези фактори са в основата на добрия имидж, който Елвидом ООД поддържа.

Освен с отстраняване на течове по водомери и казанчета, техниците ни се справят и с моментална смяна на уплътнителни маншони, гумени и клингеритови гарнитури, накрайниции удължители. Ако се нуждаете от ВиК аварийни ремонти за мивки, бани, кухни, пожарни хидранти, смяна на щрангове за блокове и входове, отпушване на канализации или ремонт на хидрофори, свържете се с екипите на Елвидом.

течове водомеритеч тоалетно казанче

Сигнализирайте на дежурните телефони на фирмата 02/8703103 и 0895/012345, ако забележите избил теч във водопроводната ви мрежа. Квалифицираните ни техници ще пристигнат до 30 минути в дома ви и ще отстранят възникналата авария.