ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на спирателни кранове за София и региона

( Оценка 4.4 ) от ( 10 отзива )

Монтаж на крановеОтстраняване на аварии и монтаж на спирателни кранове за София и региона

Елвидом ООД разчита на изграждането на лоялни партньорски отношения по оста „клиент-фирма” и поради това си отношение е една от най-търсените компании в София за ВиК услуги. Нашите потребители са наясно с факта, че могат да разчитат на услугите ни по всяко време на денонощието и в най-различни метеорологични условия.

Работните групи на компанията притежават нужната квалификация, за да извършват монтаж на кранове и термовинтили от 1/2" до 2 1/2" на топла и студена вода. Обикновено това са спирателни кранове на тоалетни казанчета, бойлери, съдомиялни, абонатни станции. В много случаи се налага да подменяме кранове на главни водомери на топла и студена вода, както и кранове на пожарни и улични хидранти, вертикални щрангове и циркулации.

Изправността на спирателните кранове е от изключително значение при свързването на цялата водопроводна мрежа. Ако крановете не се подменят периодично, това може да доведе до корозия и замърсяване на водата.

Монтаж на спирателни кранове цена

Цените за услугата, която ще извърши нашата фирма, са съобразени с изискванията на клиента и се определят след извършен оглед на място. Така се преценява реално времето необходимо за извършмане на ВиК услугата и нужните материали за целта.

Цената за монтаж на кран зависи от размера на крана и неговата форма, както и мястото на което ще се монтира. Повечето услуги са специфични и индивидуални. Не могат да бъдат характеризирани с точна цена. Цена за монтаж на кран 1/2 е 17 лева, но ако се налага да се демонтира стария кран цената е друга. А ако се налага да се разместват уреди, да се разглобяватбват сифони или мебели за да се монтира кран цената също се променя. Ако преди да се монтира крана трябва да се извадят остатъци от предходен кран цената се определя на място и е от 30 лева до 90 лева.

След извършване на монтажните дейности, техниците ни почистват и извозват отпадъците от мястото на работа. Елвидом издава и гаранционна карта, с което засвидетелства стойността на извършената услуга. Извършваме още изваждане на счупени спирателни кранове - изваждане на счупен кран.

Всеки потенциален клиент на компанията, който има нужда от професионален монтаж на спирателни кранове за водомери или щрангове, може да потърси помощ от Елвидом на телефон: 0895012345

монтаж на кранове за Софиямонтаж на кранове София и района

 
 
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно
24 / 7
 

180x600