ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на бойлер на таван

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

Монтаж на бойлер на таван. Поставяне на бойлер на таванни планки.

Монтаж на бойлер на таван се прилага при липса на достатъчно място в помещението или слаба стена с невъзможност заа монтаж на стената. При този тип монтаж бойлера не заема използваемо място. Някои марки бойлери предлагат бойлери за таванен монтаж, но това са рядкост, дори почти е невъзможно да откриете бойлери за монтаж на тавана. Производители на бойлери изработват по поръчка бойлери за монтаж на тавана с вградени тавани планки, но това оскъпява бойлера почти със 100% над базовата му цена, а времето за производство отнема около 3 работни седмици.

Окачване на бойлер на таван

монтаж на бойлер на таванСервиз Елвидом ООД предлага монтаж на бойлер на таван чрез изработка и монтаж на тавани планки. Посредством металните планки е възможен монтаж на вертикален бойлер и монтаж на хоризонтален бойлер. За целта е необходима здрава основа за закрепване на планките. Желателно е основата да е стоманобетонна плоча, но е възможен монтаж към дървени греди или стоманена конструкция. При наличие на растер или таван от гипсокартон се налага отваряне за да се извърши монтажа на планките.

Здравината на подобен монтаж на бойлер на таван е гарантирана. Металната конструкция на планките за закрепване и окачване на бойлера се изработват от стомана с размери 40х350 мм с обтегачи, които не позволяват разтягане и деформация в обратна посока. Самата конструкция има опорна точка в стената и визуално не загрозява интериора на помещението (баня, мокро помещение или тоалетна).

Сервиз за продажба, чонтаж и ремонт на бойлери София

Сервиз за бойлери Елвидом извършва предварителен оглед на мястото за монтаж на бойлер на таван с цел изчисляване на дължината на планките, която се определя на база размерите и обема на бойлера, които ще бъде монтиран. Времето за изработка на конструкция за монтаж на бойлера към тавана е от порядъка на 5 работни дни. Рамките се боядисват само в бяло, не се предлага разновидност на цветовата гама. 

Цени за монтаж на бойлер на таван се определят на място след извършен оглед. Цена за оглед и оферта за монтаж на бойлер на таван - 58 лв с ДДС в рамките на град София.

Елвидом ООД предлага доставка и монтаж на бойлери от марките: Теси, Дипломат, Елдом, Тедан, Атлантик, Аристон и Шишков. Разполагаме с вертикални и хоризонтални бойлери с обем от 30 до 300 литра, неръждаеми бойлери и комбинирани бойлери със серпентина.