ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Преместване на бойлер за София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Демонтаж и монтаж на бойлер - преместване

Преместване на бойлер се извършва при ремонт на помещение, смяна на предназначението на дадено помещение или при преместване от едно жилище в друго. С какво е свързано преместването на бойлер? За да преместете бойлер трябва да разкрачите електрическото захранване, да спрете водата, да източете бойлера и да премахнете тръбите или съответно меките връзки към водопровода на топлата и студената вода. За източването на бойлера трябва да премахнете възвратният клапан на бойлера и евентуално възвратен клапан при наличие на такъв.

Преместване на бойлер, преместване на обемен електрически бойлер

преместване на бойлер След като сте извършили описаните по-горе процедури трябва да демонтирате бойлера от стената, тавана или стойката за монтаж в зависимост от типа на бойлера и извършеният монтаж на бойлера. За да свалите бойлера на земята трябва да разхлабите контра гайките и да проверите за остатъчна вода в бойлера. Понякога водата не изтича до край и това може да изиграе лоша шега при свалянето на бойлера.

След като сте свалили бойлера трябва да го монтирате на място, което предварително сте избрали и проверили. Мястото трябва да е близо до водопровода и да има изготвени ВиК изводи за спирателни кранове, както и да има изведен електрически кабел за захранване на бойлера с ток.

При вземане на решение за новото място на бойлера трябва да се съобразите с изискванията и правилата за безопасност препоръчани от производителя на бойлера ви. Бойлера не трябва да е в затворено пространство, особено от дърво (шкафове), не е допустимо бойлера да се монтира близо до водни пръски и струи, както и да е монтиран на място с опасност от замръзване. Околната температура в помещението за монтаж трябва да е съобразена с изискванията и нормите на съответната марка бойлери.

След като сте проверили всичко това и сте сигурни в новото място за монтаж на бойлера, може да започнете с монтажа на бойлера стъпка по стъпка в огледален ред на демонтажа.

 

Елвидом ООД извършва преместване на бойлер, демонтаж на бойлер, монтаж на бойлер, доставка и монтаж на нови бойлери за баня и бойлери за кухня. Ние осигуряваме ремонт на бойлери по домовете всеки ден от 8,00 часа до 20,00 часа включително почивни дни и празници.

Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом ООД за София и околните райони работи с гаранция. Запознайте се с цени на нови бойлери, ремонт на бойлери и монтаж на бойлери. При нас можете да поръчате пълнене на нов бойлер, кранчета за бойлер, свързване на бойлер към водопровода, монтаж на хоризонтален бойлер, монтаж на бойлер на таван и всичко свързано с бойлерите.

Професионален техник за бойлери в София 0895 012345. Ел и ВиК услги от професионална фирма с водопроводчик 24/7.