ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Видове ВиК услуги

( Оценка 0 ) от ( 0 отзива )

Видове ВиК услуги, които предлагаме

Какви видове ВиК услуги предлагаме? Жилищните ВиК услуги варират от ремонт на всичко, което изтича, до отпушване на всичко, което се запушва. Ако сте отпушили сифона на ваната си или сте стегнали крана, за да спрете капенето, сте извършили основни водопроводни услуги! Ако обаче канализацията във ваната продължава да се запушва дори след като сте направили всичко, което знаете, или затягането на крана го е повредило, тогава се трябва да се обадите на вашия професионален водопроводчик.

Находчивите собственици на жилища в София се възползват от трите основни вида професионални жилищни водопроводни услуги:

1) Проверка
Вашата годишна проверка е една от най-важните налични ВиК услуги. Поддръжката на водопроводни инсталации може да предотврати скъпи аварийни ситуации по водопровод. След проверката, ако е необходима някаква поддръжка, вашият водопроводчик ще направи необходимото или ще направи препоръки за бъдещето. Едно от нещата, които вашият ВиК специалист ще провери, е вашето налягане на водата. Ако е над нормалното, можете да помислите за инсталиране на редуктор за налягане. Ако се виждат признаци на натрупване на твърда вода, омекотителят за вода може да бъде дългосрочното решение.

 

2) Ремонт
Редовната проверка и поддръжка трябва да намалят водопроводните ремонти, но най-честите  ремонти включват:

  • Ремонт на баня
  • Пукнати или замръзнали тръби
  • Запушени канали
  • Септични ями и външни водопроводни инсталации
  • Скрити течове


Вашият имот е може би най-голямата ви инвестиция и има смисъл да гарантирате ннепрекосновеността му, като се грижите за него. 

видове вик услуги