ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Подмяна на подов сифон

( Оценка 3.9 ) от ( 15 отзива )

 Смяна на подов сифон или подмяна на подов сифон се налага при увреждане на самият сифон. Увреждането на сифона може да се дължи на използване на химични препарати за отпушване на пробиване поради корозия, увреждане от механичен удар или неправилно монтиран сифон. Все по-често сифона се сменя и поради ниско качество на материала и изработката наматрицата. Без значение от начина на увреждане при теч от сифон се налага и смяна на сифона.

Подмяна на подов сифон, ремонт на подов сифон

подмяна на подов сифон  При подмяна на подов сифон се налага отваряне на хидроизолацията около сифона, демонтаж на плочки, замазка или мозайка около сифона. За да извършите подмяна на подов сифон се налага рязане и къртене около него. При самото къртене трябва да се работи внимателно за да се запази канала към сифона и останалата част на настилката и хидроизолацията. За целта преди да започнем с къртене около сифона се извършва очертаване и зарязване на повърхнината без значение дали са плочки или нещо друго. След като достигнем до самият подов сифон и PVC тръбата трябва внимателно да отделим сифона от тръбата. При линейни сифони или точков сифон монтиран близо до стена се налага отварне на част от плочките на стената! Това се налага поради начина им на монтаж спрямо пода и застъпването което се извършва на двете равнини.

 При подмяна на подов сифон задължително се залепва с PVC лепило сифона към тръбата за мръсния канал. Освен че сме го залепили винаги е добре да направим и водна проба на сифона за теч и наклона.

 Нивото на сифона трябва да се спази за да може възстановяването да е точно и да не се променя наклона на плочките и повърхността от където ще се промени и отичането, в резултата на което може да започне събиране на вода около подов сифон.

Смяна на подов сифон за баня

 Едва след като сте сменили и тествали сифона за теч започва възстановяването на повърхността около подовият сифон. Подовият сифон може да е линеен или точков и с различна форма – правоъгълен, кръгъл или квадратен. Плочката трябва да се изреже много внимателно и точно.

 Ние препоръчваме при подмяна на подов сифон да се използват качествени сифони от наложили се производители на сифони, понеже в противен случай може да се наложи да смените сифона няколко пъти преди да ремонтирате банята. Препоръчваме използването на сифони от чугун или PPR.

 Извършваме подмяна на подов сифон, лепне на плочки, ремонт на баня, ремонт на водопровод и канализация, откриване на течове с камера без къртене и отстраняване на течове.

Цена за подмяна на подов сифон от 390,00 до ------ лв в зависимост от вида на сифона, мястото на сифона в на пода и начина му на полагане. Винаги се извършва оглед ( платен при това) и изготвяне на писмена оферта. Само непрофесионалист може да офертира и заеме с ремонт и подмяна на сифон без оглед на банята и особеностите на работа на майстора преди него!

Откриване на скрит теч от подов сифон на баня на съсед с камера. Диагностика на скрити течове без къртене.