ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на улуци

( Оценка 4.2 ) от ( 5 отзива )

 Ремонт на улуци е дейност която се извършва често. Улуците са система от улей, които събират и отвеждат дъждовната вода от покривите на сградите към канализацията.  Улуци има по скатните покриви, т.е покривите с наклон. Винаги при наклонен покрив ската на покрива завършва с улук, без значение от покритието на покрива ( керемида, битумна керемида, ламарина или друго). Целта на улуците е да отведат дъждовната вода към водосточните тръби, а при по-ниски сгради ( едноетажни ) да отведат водата директно без водосток настрани от сградата, като запазват фасадата и фундамента на сградата от  водата. Водата от улуците може да се събира в резервоари и да се използва за напояване, да се изтича в дъждовната канализация или градинките.

Ремонт на улуци, подмяна на улуци

ремонт на улуци Покривните улуци се изработват от стомана, PVC, мед или други материали с добри показатели на устойчивост към атмосферните влияния. Ремонт на улуци се налага при пропадане на улук, при теч от улук, при пробиване на улук, при разлепяне на спойки и други повреди. Всички повреди на улуците на практика са свързани с течове по фасадата или запушване. Запушените улуци намалят дебита на водата, която може да премине през тях за единица време и при проливни дъждове затлачените улуци преливат.  При затлачени улуци тежестта на натрупаните тиня и пясък деформират самият улук или скобите на които се държи, което от своя страна променя наклона по дължина и ширина.

Подмяна на улуци и водосточни тръби 

 Ремонт на улуци е желателно да се извършва с профилактична цел, както и почистване на улуци. Особено при сгради в близост до високи дървета.

 Ние сме професионална бригада за ремонт на улуци, ремонт на покриви, смяна на улуци, подмяна на улуци, почистване на улуци, монтаж на улуци, поправка на улуци, отстраняване на теч от улуци, ремонт на водосточни тръби, смяна на водосточни тръби и отпушване на водосточни тръби.

 Работим с всички видове и размери улуци и водосточни тръби. Извършваме ремонт по алпийски способ и с автовишка. Разполагаме с машина за изработка на нестандартни дължини и размери улуци, кривки, барбакани и водосточни тръби.

 При нас може да заявите посещение на профеесионален вдопроводчик, както и денонощно отпушване на мивка, канали и тоалетни.