ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

ВиК течове София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

otkrivane te4 1

Откриване на теч с термокамера. Диагностика на скрити течове в София

Нашата компания използва специализирана апаратура и технически персонал от водопроводчици за бързо и качествено откриване на скрити течове в сгради. Откриваме скрити течове без къртене с ултразвук и извършваме термографски анализ. Можем да откриваме течове в бани, тераси или покриви, течове от хидроизолации, течове от парна или ВиК инсталация, както и други видове течове. Предлагаме на своите клиенти разумни и конкурентни цени за откриване на течове по ВиК. Елвидом ООД е сертифицирана фирма за безразрушителен контрол на сгради, съоръжения и системи.

Ако забележите влага или мухъл, то най-вероятно имате проблем със скрит теч и това може да доведе до сериозни вреди. Водата има много силна разрушителна сила и дори да се вижда като влага или тъмно петно, ще прогресира в капка, а след това и в по-сериозен теч. Вече не се налага да се къртят стени, за да се локализира откъде е теча. Елвидом ООД използва термокамера на световно известната марка FLIR и ултразвуков способ, прави диагностика на теч и термогравски анализи всичко това без къртене. Така ние успяваме да намерим теча и да разберем причината за появяването му.

Елвидом ООД предлага и услугата отстраняване на течове, като звършваме ремонт на течове само при анализ на теча извършен от наш екип. Нашите екипи работят по предварително изготвена писмена оферта.

Цена за откриване на скрит теч с камера от 198,00 лева

Откриване скрит на теч без къртене в София

Разгледайте нашите услуги за ВиК течове:

Термовизионна камера заоткриване на течове Flir за София и страната! Откриване на теч от водопровод без кърт ене. Намиране и отстраняване (ремонт) на течове. Професионален термограф за диагностик на скрити течове!
 

 

 

otkrivane te4 0откриване на течове, отстраняване на течове

 

 

 
Течове:
Изграждане: