ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Ремонт на бойлери София

( Оценка 0 ) от ( 0 отзива )

Ремонт на бойлери София

Когато вашият бойлер спре да работи и няма достатъчно топла вода, следват множество проблеми, свързани с това. Ежедневно разчитате на вашия бойлер за дейности като къпане, готвене, чистене. Вашият комфорт значи много за нас, затова ние предлагаме 24 часа поддръжка и ремонт на бойлери София. Независимо дали имате нужда от специалист за монтаж, поддръжка или ремонт на бойлер, ние сме готови да ви помогнем с ремонт на бойлери по домовете.

Ние предлагаме бърза услуга по ремонт на бойлери в София в същия ден.  Нашият екип от електротехници и водопроводчици е на много високо ниво, с познания и опит в ремонт на бойлери, както и техният монтаж. По ваше желание след диагностика, можем да извършим ремонт на вашия бойлер. Извършваме монтаж на нов бойлер, който е по-енергийно ефективен, по-компактен и по лесен за поддръжка. Предлагаме безплатна доставка на нов бойлер при последващ монтаж. Можем да се погрижим и за старият ви бойлер, като го изнесем и извозим за рециклиране н определените за това места.

Сервиз за продажба, ремонт и монтаж на бойлери Елвидом работи във всички населни места в столичн община и област София по предварителен график.

Ремонт на бойлери по домовете - проблем с бойлера

Ако водата ви не е достатъчно гореща, свършва бързо или няма топла вода, вероятно имате проблем с бойлера. Тъй като освен дискомфорт, свързан с топлата вода, бойлерите могат да изтекат и да наводнят дома ви, жизненоважно е вашият бойлер да бъде диагностициран веднага щом забележите проблем. Има видими признаци, които ще забележите, ако вашият бойлер трябва да бъде ремонтиран. Такива са теч от бойлера, шум в бойлера, високи сметки за вода и ток, топла вода с различен цвят и неприятна миризма.

Ремонт на бойлери при теч от бойлера

В повечето случаи теч от бойлера може да бъде отстранен без да се налага смяна на бойлера. Дори и много малък като количество, течът не бива да бъде пренебрегван, защото е възможно да доведе до големи щети. Затова се обърнете към професионален техник за ремонт на бойлери  от сервиз за бойлери в София. Ако се наложи смяна на някоя част на бойлера, нашите техници разполагат с оригинални резервни части на съответните марки бойлери.

Високи сметки за вода и ток

Ако вашият бойлер се нуждае от ремонт, почистване или друга поддръжка, той по-трудно ще загрява водата. Това означава, че се налага да източите водата по-дълго, за да достигнете желаната температура. Така се повишават сметките ви за вода. Тъй като вашият бойлер също използва повече енергия, за да постигне желаните резултати, вашите сметки за ток също ще се повишат.

Топла вода с различен цвят и неприятна миризма

Бойлер, който има значително натрупване на варовик по нагревателя и тялото на бойлера, може да придаде част от това натрупване на водата. Това води до гореща вода, която е с цвят на ръжда, с метален вкус или неприятна миризма . Всички тези проблеми могат бързо и лесно да бъдат решени от вашия професионален сервиз за ремонт на бойлери.

Вместо да игнорирате проблемите с бойлерите или да им позволите да продължат, постъпете интелигентно и планирайте професионален ремонт на бойлера си. Това е правилният и рентабилен избор, който ще бъде от полза за вашия дом.

Майстор за бойлери София 0895 012345