ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Информация за уреди

Промоция на електрически бойлери Атлантик

 Бойлери Атлантик са френска, реномирана и световно известна марка бойлери. Атлантик предлагат и други електрически уреди, като конвектори и дребни електро домакински уреди. 

 Елвидом ООД работи с официалният представител на бойлери Атлантик, като предлага доставка и монтаж на всички модели бойлери и дори конвектори от марката Атлантик.  При поръчка на бойлер Атлантик с монтаж от Елвидом ООД получавате 5% отстъпка от стойността на бойлера и безплатна доставка на новият бойлер до дома ви, като монтажа на новият бойлер е на промоционални цени.

 

Продължение...

 

Бойлери Дипломат ниски цени

 

 

Продължение...

 

Бойлери Теси цена

 Елвидом ООД предлага на свойте клиенти доставка и монтаж на нови бойлери от известната и предпочитана от мнозина, българска марка бойлери - бойлери Теси. Елвидом ООД, като представител на бойлери Теси извършва продажба, доставка и монтаж(смяна) на бойлери Теси на обявените от производителя цени на всички модели бойлери Теси. За град София осигуряваме безплатна доставка и при желание на клиента монтаж на новият бойлер на преференциални цени. Сервиз за ремонт и монтаж на бойлери Елвидом ООД осигурява комплексна услуга за доставка, демонтаж и монтаж на бойлери, както и сервизно обслужване и ремонт на бойлери на място за град София и околните близки на София населени места и райони.

 

Продължение...

 

Бойлери Атлантик за вертикален монтаж

Елвидом ООД предлага на своите клиенти бойлер Атлантик 80 л. за вертикален монтаж - 159,99 лв с гаранция 5 години.

 Фирмата предлага качествен и евтин монтаж на бойлери - гаранция 1 години на цена между 30 и 90 лв в зависимост от условията за монтаж и безплатна доставка в рамките на град София. Предлагаме евентуално извозване на старият и непотребен бойлер до определените места за рециклиране. 

Продължение...