ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Монтаж на радиатор върху гипсокартон - София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Ремонт на парно - монтаж на радиатори
монтаж на радиатор върху гипсокартон

При споменаване на думата отопление, на първо място във вашето въображение възниква образа на радиатора. Чугунените радиатори, които преди се срещаха практически във всеки дом, бяха еднакви, с груба форма, а да ги вдигнеш, беше просто невъзможно. Тръбите към тях минаваха през цялата стая и за да ги облагородим ги боядисвахме в бял цвят. Но не може да не отбележим, че именно радиаторите могат да служат на стопаните си вечно, те остават като едни от най-ефективните прибори за отопление през зимния сезон.

Да поставите радиатори в дома си сигурно ще бъде едно от най-правилните решения за ефективност на отоплението. А за да осъществите решението максимално бързо и качествено най-добре се обърнете към подходяща фирма. Специалистите ще имат възможност да определят точния за вас модел, броя на глидерите и размерите.

На пазара днес са представени радиатори, направени от различни материали – чугунени, алуминиеви, железни, биметални. Кой е най-подходящият за вас? Вечните чугунени радиатори, вече не са това, което представляваха. Днес те са с плосък, изискан дизайн на ребрата. Сред достойнствата на този вид радиатори са дългото съхранение на топлина, която се отдава постепенно в помещението. Имат малка корозия. Естествено са по-скъпи, по-тежки и имат нужда от повече обработки преди да се монтират. Причината е, че се продават без грунд и боя. Това от своя страна дава възможност да изберете цвета на радиатора.

Монтаж на радиатор върху гипсокартон

Алуминиеви радиатори – не се различават особено от чугунените. Основната разлика е в глидерите. Вентилационните отверстия в тях равномерно разпределят топлия въздух в помещението, а с гладката си повърхност могат да бъдат закрепени навсякъде. Често се срещат случаи на монтиране на алуминиеви радиатори върху гипсокартон. Специалистите на фирмата могат да извършат тази услуга като укрепят с допълнителен профил металната конструкция, за която се закрепват гипсокартонените плоскости.

Биметални радиатори – радиатори компромис между чугун и алуминий. Универсалната конструкция на такива радиатори насочва горещата вода по стоманените тръби, отдавайки топлината на алуминиевите панели, а те нагряват въздуха в помещението.

Железни радиатори – често имат релефна повърхност. Техният проблем е, че понякога протичат на мястото на свързване на частите. Радиаторите имат високо топлоотдаване, гъвкави възможности за включване.

След като вече сте си избрали подходящите радиатори за вашия дом, то идва ред на нас – фирмата за монтиране. Ние ще се отзовем професионално на вашите нужди, а при необходимост ще демонтираме или ще подсигурим обслужването на вече съществуващите радиатори. Фирмата ни ще реши проблеми, възникнали с неработещи ребра; протекъл радиатор; повреден термовентил или смяна на радиатори с нови, всичко на достъпни и конкурентни цени с необходимата гаранция.

Монтаж на радиатор върху гипсокартон цена от 90 лв с ДДС до ......

Професионален монтаж на радиатор върху гипсокартон с гаранция. Продажба, доставка и монтаж на радиатори. Демонтаж и затапване на радиатори при отказ от парно 0895 012345.

 

468x60